campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – Scrisoare deschisă orasului meu

(P) Alegeri Locale 2016 – Scrisoare deschisă orasului meu

Publicat în 29.05.2016 la ora 9:11

Sorin Avram PlesaStimabili concitadini,

In urma cu 3 ani am decis din proprie initiativa si exclusiv din motive de principiu care tin de convingerea mea sa ma alatur echipei PNTCD. Mi s-a oferit sansa sa candidez in calitate de consilier local in cadrul Consiliului Orasului Campeni intr-o echipa cu oameni de calitate.
Am asistat cu totii la o campanie electorala deosebit de agresiva in care vi s-au promis multe proiecte,dintre care unele mai mult sau mai putin realizabile.

Iertati-ma va rog ca nu am “batut” la usa fiecaruia dintre domniile voastre pentru a va “promite” cat de multe proiecte putem realiza. Aceasta nu pentru ca nu va respect, ci deoarece sunt adeptul principiului “promite putin si realizeaza mai mult”, cu atat mai mult cu cat in scumpul nostru oras inca nu avem o inventariere precisa a bunurilor imobile ce apartin entitatii administrative. In programul nostru electoral veti gasi, in mod logic in primul rand-inventarierea bunurilor apartinand domeniului public pentru ca inainte de a promite ceva trebuie sa stii cam de cat dispui. In mod firesc ca ne dorim cu totii: parc de distractii pentru copii (si eu am copii de varsta scolara), vrem baze sportive, precum si bazine de inot si multe altele… proiecte pe care le veti regasi comune in toate programele electorale. Pacat ca distinsii colegi din alte partide nu au identificat si fondurile de unde se vor realiza aceste proiecte… dar sunt convins ca acestea ar putea fi realizabile votand oameni competenti.

Iertati-ma va rog ca nu m-ati vazut fotografiat sau filmand “clipuri electorale” in fata lacaselor de cult ortodox din orasul nostru. Nu am facut acest lucru deoarece am convingerea ferma ca Biserica trebuie sa fie locul unde cu totii trebuie sa ne gasim linistea sufleteasca si nu sa ne “afirmam” convingerea politica sau sa ne “promovam” din punct de vedere electoral.
Nu am intrat in “dispute” electorale pentru ca imi respect contracandidatii, indiferent de culoarea politica si vreau sa cred ca si ei ma respecta.

Promovarea dusmaniei pentru chestiuni politice nu mi se pare benefica bunului mers al administratiei orasului, cu atat mai mult cu cat observ mult tineret care se lasa antrenat in “jocurile” politice ale partidelor. De asemenea,”plata politelor” intre contracandidati este la fel de toxica bunului mers al administratiei orasului,tocmai de aceea le sugerez acestora sa fie mult mai uniti si sa lase deoparte problemele de “orgoliu”.
In concluzie, departe gandul ca eu sunt “cel mai bun candidat”, insa asa cum ma cunoasteti, va asigur ca daca imi veti acorda credit la alegerile din 5 iunie 2016 toata experienta mea profesionala de avocat din anul 2002 in Baroul Alba o voi pune in slujba cetatenilor acestui oras pentru binele si progresul Capitalei Tarii Motilor,oras in care traiesc de cand m-am nascut. Ca este mult, ca este putin, domniile voastre veti decide!

Va multumesc!
Sorin Avram Pleșa

PNȚCD Alba – Publicitate electorală

Acest articol a fost citit de 1136 ori

(P) Alegeri Locale 2016 – Scrisoare deschisă orasului meu
4.3 (85%) 4 votes

Comentarii

Comentarii