campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » (P) Alegeri parlamentare 2016 – Iubesc România, iubesc Ardealul, țin foarte mult la județul Alba, mă interesează soarta MOȚILOR!!!!

(P) Alegeri parlamentare 2016 – Iubesc România, iubesc Ardealul, țin foarte mult la județul Alba, mă interesează soarta MOȚILOR!!!!

Publicat în 08.12.2016 la ora 11:25

Suntem din nou față în față cu istoria,

Duminică 11decembrie 2016 vom merge la vot pentru a trimite în Parlamentul României oameni înțelepți ,oameni harnici, oameni care să muncească pentru România.

Aceste alegeri sunt poate cele mai importante pentru România post decembristă, deoarece ele ne așează oarecum, pe un culoar de dezvoltare economică și socială foarte important.

Aceste alegeri sunt foarte importante pentru noi, deoarece vor decide viitorul guvern și implicit bunul mers al României pentru următorii 4 ani.

PSD Alba are de această dată ,de departe cea mai bună garnitură din județ pentru Parlamentul României.

PSD a demonstrat în timp că în timpul guvernării sale, politicile promovate de acesta, s-au îndreptat spre omul de rând ,spre nevoile lui, respectiv spre creșterea și dezvoltarea României, lucru prezent până în urmă cu 14 luni-pe timpul guvernării Ponta. Dar la români firescul pare nefiresc și invers, adică cei care ne fac bine, ne dau locuri de muncă, cresc salariile in sănătate, învățământ, cresc pensiile, scad taxele, pe aceștia nu îi agreăm și îi schimbăm cu alții care nu fac nimic pentru această țară minunată-numită România.

Votând garnitura de parlamentari a județului Alba, votați o viață mai bună pentru județul Alba, pentru Munții Apuseni.

Votați duminică Dârzu Ioan ,Daniel Breaz, Suciu Cornel ,Dărămuș Marcela ,Murg Cornel și inclusiv subsemnatul – Ioan Călin Andreș – oameni care au avut realizări deosebite acolo unde au muncit (mediu privat, finanțe, învățământ, administrație publică).

Vă îndemn pe voi pe MOȚI – să votați UN APUSENI – care să se dezvolte .

Vrem să aducem gazul în Apuseni (în Abrud, Bucium, Ciuruleasa, Roșia Montană, Bistra, Baia de Arieș, Cîmpeni.

– ne vom implica in modernizareaîn regim de urgență , a DN75 (Turda-Lunca, Jud. Bihor), DN74 (Alba-Iulia – Brad)

– vreau sa re-începem mineritul in Apuseni, un minerit responsabil, un minerit care sa nu  afecteze viața locuitorilor .

– se poate să facem legi speciale pentru Moți ca ei sa poată exploata material lemnos după Codul Silvic, doar cu specificitate pentru Munții Apuseni.

-putem propune si adopta legi speciale cu scopul de a face zona Munților Apuseni atractiva pentru investitori din toate domeniile, respectiv sa realizam un deziderat de care numai s-a vorbit si anume acela de-a-avea  cel mai frumos turism din tara.

Duminica 11 Decembrie mergeți la vot si dați un vot pentru viitorul copiilor voștri,

Pentru vârstnicii noștri, pentru dascăli, medici, pentru dezvoltarea Județului, pentru dezvoltarea zonei Apusenilor.

Pentru că suntem în prag de sărbători de iarnă ,împreună cu întreaga echipă PSD a județului ,vă dorim Crăciun Fericit și Sărbători Binecuvântate de Dumnezeu .

Pentru un viitor mai bun al nostru și al copiilor noștri, duminică 11decembrie 2016

Votați candidații PSD.

Dumnezeu să vă dea gândul cel bun .

PRIMAR PSD,
Candidat la Senatul României
Ioan Călin Andreș

Comandat de PSD Alba/Executat de SC Unirea Pres SRL/Cod unic mandatar financiar: 11160007

Acest articol a fost citit de 248 ori

(P) Alegeri parlamentare 2016 – Iubesc România, iubesc Ardealul, țin foarte mult la județul Alba, mă interesează soarta MOȚILOR!!!!
5 (100%) 1 vote