campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Pagube de 50.000 de lei, în urma unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din Borlești

Pagube de 50.000 de lei, în urma unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din Borlești

Publicat în 14.04.2017 la ora 15:41

Stația de Pompieri Câmpeni a intervenit, în noaptea de joi spre vineri, la ora 2.50, în localitatea Borlești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă a unei case de locuit, proprietatea lui G.S. Pompierii militari au acționat cu două autospeciale complexe de intervenție și o ambulanță SMURD.

Potrivit ISU Alba, accesul forțelor de intervenție a fost îngreunat din cauza drumului accidentat și a existat pericolul ca focul să se extindă la casa aflată în apropiere, la aproximativ 7 metri distanță.

Pompierii au reușit să localizeze incendiul, însă s-au luptat cu flăcările mai bine 5 ore, până a fost lichidat. Ca urmare a acestui incendiu, a ars anexa gospodărească (un atelier), construită din lemn, pe o suprafață de aproximativ 40 m2 cu învelitoare din tablă.

Pagubele estimative înregistrate se ridică la suma de 50.000 de lei, iar pagubele protejate la aproximativ 200.000 de lei. Tot în apropiere, la 10 metri distanță, se aflau o altă casă și un grajd de animale, pe care pompierii au reușit să le salveze.

Cauza probabilă a acestui incendiu, o scânteie mecanică datorată lucrărilor de tăiere, lipire cu flacără pe fondul nerespectării normelor specifice în domeniu.

Acest articol a fost citit de 317 ori

Pagube de 50.000 de lei, în urma unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din Borlești
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.