campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » Peste 1000 de invitați au participat la lansarea candidaților PSD Câmpeni pentru alegerile locale

Peste 1000 de invitați au participat la lansarea candidaților PSD Câmpeni pentru alegerile locale

Publicat în 04.05.2016 la ora 23:30

lansare-candidati-psd-campeni-mai-2016Conform organizatorilor, circa 1200 de persoane au fost așteptate să participe în această seară la lansarea candidaților PSD din Câmpeni pentru alegerile locale din luna iunie, festivitate desfășurată cu mult fast la o sală de evenimente din localitate, situată în apropierea DN 75.

Invitații, susținători și membri ai partidului, au fost așteptați la sosire de membri PSD Câmpeni în frunte cu actualul primar Ioan Călin Andreș – candidat pentru un nou mandat la Primăria Câmpeni, printre cei invitați regăsindu-se membri marcanți PSD din județul nostru între care amintim deputatul Ioan Dîrzu, europarlamentarul Victor Negrescu, Radu Tuhuț –  primarul comunei Ciuruleasa, Nicolae Simina – primarul orașului Abrud, consilierii județeni  Marcela Dărămuș, Dorin Sandea și Gabriel Cîra-Grigorescu.

Echipa PSD din Câmpeni și invitații de onoare și-au făcut intrarea în sală într-un mod inedit, în frunte cu câteva tinere tulnicărese și pe sunetele cântecelor ”Hora Unirii” și ”Oda bucuriei”, iar după o rugăciune și câteva povețe rostite de preotul Vasile Bora, doamna Vera-Dorina Cristescu și-a prezentat tânăra echipă propusă pentru alegerile locale în fruntea căreia se află primarul Ioan Călin Andreș, cât și pe ceilalți candidați pentru Consiliul Local Câmpeni: Gabriel Cîra-Grigorescu, Constantin Bar, Alexandru Luca, Romul Iulius Miheț, Iulian Cîmpean, Ioan Florian Cotișel, Lucian Nicolae Anca, Emilian Petrea, Ioana Ileana Motora, Diana Georgeta Marc, Natalia Narița, Giani Septimiu Cioara, Elena Adela Crintea, Traian Lazea, Nicolae Ovidiu Petruța, Adrian Berindei, Ioan Marin Motora.

Cei care au vorbit participanților au fost primarul Ioan Călin Andreș, care candidează pentru al patrulea mandat de primar, europarlamentarul Victor Negrescu și deputatul Ioan Dîrzu, acesta cerând sprijinul celor prezenți ca Ioan Călin Andreș să rămână primar în continuare, cum speră să rămână în continuare primarul din Abrud și cel din Ciuruleasa. Ca element de noutate, primarul Ioan Călin Andreș a precizat că este certă sosirea unei firme private în orașul Câmpeni care va oferi aproximativ 350 locuri de muncă spre sfârșitul lunii iunie, invitând pe toți cei interesați să-și depună CV-ul pentru angajare.

După discursurile susținute, aceștia au mers printre invitați pentru a ciocni un pahar de vin și a spune tuturor ”Hristos a înviat!”, evenimentul continuând cu un program de muzică populară și ușoară susținut printre alții și de renumita solistă a Apusenilor, Mirela Mănescu.

Ovidiu CULDA

Acest articol a fost citit de 5433 ori

Comentarii

Comentarii

10 Comentarii la Peste 1000 de invitați au participat la lansarea candidaților PSD Câmpeni pentru alegerile locale

 1. PSD Răspunde

  05.05.2016 la 9:48

  Peste o 1000 !!!!!!

 2. PSD Răspunde

  05.05.2016 la 10:03

  Ba voi sunteti normali????Poate 650-700 Si dintre acestia au fost angajatii primariei obligati sa vina cu familia,personalul din spitale si alte institutii amenintati de PRIMAR ca daca nu vin vor avea probleme,locuitori din Abrud,Ciuruleasa,Bistra,etc.Intradevar au fost si brandurile PSD:BAR,MITICA(BOBI),DORINA C,CARA,GAGA,LUCA,DIANA MARC,etc.

  BRAVO PCR scuze PSD

 3. HOREA Răspunde

  05.05.2016 la 11:24

  Ne bucura atentia ce o acordati

 4. Sarah Răspunde

  06.05.2016 la 18:56

  N-are nimeni cum să evite, din păcate trăsaturile unor oameni lipsiți de scrupule, care-și ocupa zilele rămase urând pe cei din jurul lor. Sper să înghițiți la noapte toți PNL-iștii și restul din celelalte partide care mai comentați, un număr de pilule egal cu cel al oamenilor care îl susțin pe Andreș și consideră că el merită să conducă încă 4 ani orașul acesta, ca să muriți simultan cu șansele voastre de câștig. Metoda dizgrațioasă la care recurg PNL-iștii, este din păcate aceea de a-și insulta colegul/colega din celălalt partid, ceea ce mi se pare absolut penibil pentru niște oameni care se cred atât de importanți, acei oameni care cred că vor conduce orașul. Orașul acesta are nevoie de niște bețivi notorii, sau marea voastră problemă este probabil numărul de invitați care au participat la lansarea domnului Andreș? Un candidat PSD a avut de 11 ori mai multi invitați decât un liberal? Incredibil, inadmisibil. Haideți să aruncăm cu injurii și să izbucnim, să ne aruncăm pe ei ca și cățelușii, că doar suntem din PNL și nouă ne place să futem lumea, apoi să o lăsam, așa facem și cu cățelele noastre, chiar dacă, adevărat..Alea tinere ne plac mai mult. Când nu avem ce fute mergem să ne îmbătăm până ne tăiăm tendoanele și după o să ne simțim super, că așa ne place nouă.

  Auziți? Într-un articol precedent, aceleași persoane au scris că cei învârstă nu au de ce să fie promovați, iar acum brusc cei tineri nu au ce căuta la lansarea domnului Andreș. Fascinant mod de a contra-argumenta propriile dumneavoastră spuse. Echipa PSD este ca o familie unită, o familie adevărată! De ce vă agitați degeaba, gălbeneilor? Doriți și voi niște resturi de ceafă de porc rămasă, sau?

 5. nrg Răspunde

  06.05.2016 la 21:14

  Psd (cu de 12 ani nefacatorul, iubitorul de doctorite+altele), Pnl (cu mandrul si mandra..bine ca s-au trezit acum ), Alde (cu dizgratiosul si tradatorul+lipsita de realitate), Pmp(cu vesnic loserul ), Pntcd(cu nestiutorul dar oportunistul), Prm( va e teama,domnu’calin?!?) + independentii ( manipulati de “degraba vanzatoru’de aur, prim domn al orasului”): TOTI SUNTETI O APA SI UN PAMANT!!!
  Vorba lui Base: pacat ca nu are de unde alege poporul asta… Speram ca (inca) prima doamna a orasului sa medieze conflictul electoral dintre Pnl si Psd  (apropo, domnilor din Pnl, cum va impacati cu doamna care pana mai ieri va arata cat de frumos e vopsit degetul mijlociu?!?)
  Ps: Sper ca ati observant ca nu am injurat si nici nu am amentiat pe nimeni… In rest noi (cateva zeci), semnatari ai acestui comment va dorim….. nici nu stim ce… ca v-am spune sincer… dar ce meritati voi care va credeti unul mai bun decat altul?!?! SUNTETI TOTI O APA SI UN PAMANT!!!!

 6. Thomas Răspunde

  06.05.2016 la 22:56

  Subtil precum o cărămidă care cade brusc în capul unui PDL-ist lipsit de inteligență. Singurul partid pe care nu l-ai denigrat este PDL, deci este mai mult decât evident faptul că ești un susținător înrăit al analfabetului de Corcheș, care, din fericire, nu va câștiga alegerile, cel puțin cât timp domnul Andreș candidează.
  Eh, măcar luptă și el. Am observat că ești susținător al PDL-ului de la primele tale cuvinte spuse. PARDON, primele cuvinte tastate* deoarece oamenii ca voi niciodată nu vor zice în față ceea ce au de zis.

 7. nrg Răspunde

  06.05.2016 la 23:05

  “vesnicul loser”e candidat Pmp, va rog sa va reconsiderati pozitia domnule Andres 🙂

 8. nrg Răspunde

  06.05.2016 la 23:12

  Nu am denigrat pe nimeni. Am facut o analiza a vietii politice, daca ne permiteti, daca nu va rugam sa ignorati comentariul si va promitem ca nu mai intervenim si va lasam sa va “desfasurati”. Sa ne fie iertata analiza! Credem ca am cuprins toate partidele “cautatoare de functii” + independentii (calinii)… 🙂 Nu-i asa, doamna? (ca pare a fi o doamna din umbra unui domn :))
  Daca am gresit sa ne iertati, ne vom revansa la vot!

 9. Thomas Răspunde

  07.05.2016 la 11:03

  Cu ce să vă revanșați? Cu ultimul loc? Sper doar să nu ajungeți să vă tăiați și voi tendoanele, precum cei din PNL, când veți afla rezultatele alegerilor, ca na..Nu va ajuta la nimic, doar dacă vreți să deveniți fosilele și alcooliștii orașului. Sper să vă consoleze totuși motto-ul ” Cei din urmă vor fi cei dintâi, CÂNDVA. ” poate peste încă 4 ani veți fi primii în clasament, până atunci, vise plăcute și frumoase. 🙂

 10. campanaru Răspunde

  10.05.2016 la 0:13

  Dragi campanari,
  Am tot stat de 26 de ani să vedem cu totii ce se schimbă in bine in tara si in orașul nostru unde locuim si din pacate nimic.
  Nu sunt nici intr-un partid și nici nu o sa intru in politica niciodata. Pastrez în mare parte afisele cu programele pe care mi le-au prezentat toti candidatii de după revolutie incoace: Opreanu, Sicoe, Andres, Stoica, Corches, Pasca… în care ne-au făcut atâtea promisiuni de fiecare data si nu au făcut nimic.
  Va intreb pe voi, pe toti cetatenii orasului dacă azi mananci bine și te prea saturi ca ai mâncat prea mult cum te simti a doua zi cand iar îti e foame…? oare acesti candidati si fosti primari nu s-au întrebat niciodată câți oameni sunt amarati si nu au ce pune pe masa.
  Andres Calin cu cele 500 sau mai multe milioane ce le-a dat pe masa de lansare a candidaturii, nu putea sa ajute oare oamenii amarati ca sigur nu i-a dat de la el, numai din ce a furat de atatia ani de cand este la primarie si si-a dus angajatii obligatoriu si cei de la alte institutii ale statului sa-i chiftuie sa ne arate cata lume este langa el si ca noi suntem vai si amar.
  Cred ca si voi ati vazut ca tot aia sunt Andres, Bortes, Corches, Bar, Pasca, Lazea, Bobar, Gaita, Boncut, Trifa, Oprea, Chirila, oare ce se cred zei in orasul asta, ca nu mai beau impreuna si pe noi ne tin undeva foarte jos ca pe niste prosti.
  Unde sunt domnilor de mai de sus cele 600 locuri de munca pe care le-ati promis in urma cu 4 ani, ca tinerii ne pleaca din oras ca nu au unde sa lucreze, iar noi rand pe rand astia batrani ne ducem la locul de veci ca ne-am si saturat de atata hotie si minciuna.
  In bugetul local se aduna bani din buzunarele noastre care trebuie cheltuiti si pe investitiile pe care ar trebui sa se faca si nu numai pe salariile celor de peste 100 de salariati din primarie ai acestui primar pe care si le-a ales din neamuri si prieteni care i-au oferit cate ceva sa-i angajeze. Pentru ca se mai face cate o strada, cum se face este normal ca, de aceea Cimpeniul are un buget si sa nu creada primarul cu consilierii orasului ca ne tot ametesc cu promisiuni.
  Ma mie imi este scarba si cred ca si voua cum vin si acum cu atata nerusinare si ne promit atatea de parca noi nu vedem ca le este foarte drag scaunul pe care vreau sa il ocupe o data la 4 ani.
  In orasul asta se pare ca ne aleg, dupa cum aud la fiecare votare tiganii, primarul le da bani din banii nostrii ca sa stea pe pod sau acasa. In loc sa ii puna sa mature orasul sa curete gunoaiele de pe langa Aries sau de pe vale sau sa faca alte lucrari in folosul comunitatii.
  A fost o data un consilier de la armata, ceva ofiter nu mai stiu cum il cheama, dar ala a plecat ca la ala i-a placut corectitudinea si nu si-a gasit locul intre acesti oameni murdari care ne conduc de la revolutie incoace.
  Primarul cu consilierii se lauda ca fac casa de cultura, oare nu le este rusine la ce au adaugat acolo si in 12 ani puteau sa faca cu adevarat o casa de cultura si nu asa cum arata si nu o mai gata.
  Pe programul asta care ni-l da Andres acum ne-a pozat 8 obiective pe care le-a facut el cu consilierii la care pur si simplu nu mai am cuvinte pentru ca, in 12 ani putea sa aibe cel putin 12 obiective de anvergura mare. Si sa mai stiti ceva din alea 8 mai sunt facute de altii si nu de el sau ar mai fi putut face si din fonduri europene dar dansul nu are oameni buni si avea consilier personal sa-i distribuie ziarele de la GOLD ca doar acolo ii lucra nevasta.
  Stiti ca a mai facut in oras un magazin PROFI, iar acum ne face un PENNY care au lovit numai in comerciantii din oras si din zona, ca doar el a trebuit sa angajeze oamenii lui sa lucreze si poate a mai beneficiat si de alte foloase.
  Mai Andres Calin spui ca vei sprijini agricultorii in programul tau si al consilierilor care se regasesc pe lista, nu va este rusine? asta e sprijin? sa reduceti taxa de acces la targ? ajutati-i altfel dar se vede cum mintiti oamenii care cresc animale sau ca faceti abator. Oare cine va da voie din banii publici sa faceti abator sau sa cumparati un cantar? Lasati sa le faca asociatia sau cooperativa acum a crescatorilor de animale ca, si acolo fonduri sunt de la apia pentru astfel de investitii.
  In mandatul de acum 4 ani in urma a-ti zis ca faceti fabrica de procesare a laptelui, ati facut-o si ati dus-o pe luna sa nu avem noi parte de ea, iar acum ne faceti un abator sa ne prostiti ca, doar nu avem abatoare.
  Stau cu programele „proiect” de acum ale acestor doi candidati in fata cand scriu aceasta foaie critica la adresa lui Andres si Pasca si parca le-au copiat unu de la altu ca, doar stiu problemele care sunt ca, ei nu le-au rezolvat si cum se repet Andres la punctul 12 cu cel de la punctul 16.
  Unde ai fost mai domnule Pasca atatia ani de consilier judetean si consiler local, ce ai facut pentru oamenii acestei urbe, doar atat sa vi acum si sa ne spui ca, ai facut destul pentru tine si ca acum crezi ca, este momentul sa faci si pentru noi ceva.
  Inca o data va zic sa citi programele „proiect” ale candidatiilor si sa vedeti ca nu mai trebuie votati acesti oameni care ne-au tot amagit si ne-au oferit la 4 ani o data un pireu ca sa mancam, sau un calendar ori o bricheta.
  Am avut un loc de munca totusi bun dar nu mi-am permis sa ajut oameni cu sume mari de bani cum face Calin Andres dar pot sa cred ca nu i-a dat de la el pentru a-l vota.
  La televizor si cei de la PSD si ce de la PNL spun ca fac reforma in partide si voi ati facut-o, ati trecut dintr-o barca in alta ca apoi sa veniti iar la un loc, oare nu cumva v-ati inteles sa apareti iar impreuna Andres cu gasca, Pasca cu gasca.
  Eu zic sa cititi si sa votam cu mintea si cu inima sa iesim de sub papucul acestora care ne manipuleaza si trag tot de pe noi…sa dam sansa altora sa ne arate ce pot ca pe astia i-am vazut ce pot.
  Cu drag un campanar satul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.