campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Patru localnici din Scărișoara sunt „îngeri păzitori” pentru tanti Mărioara, o bunică izolată de zăpezi din cătunul Sfoartea

Patru localnici din Scărișoara sunt „îngeri păzitori” pentru tanti Mărioara, o bunică izolată de zăpezi din cătunul Sfoartea

Publicat în 03.02.2019 la ora 19:25

Unii moți nu-și uită semenii și încearcă să-i ajute cum pot, chiar dacă asta înseamnă să meargă drum lung pe jos și cărând greutăți în spate, prin zăpadă uriașă, pe cărări bătute doar cu piciorul pentru că utilajele de deszăpezire ale autorităților le-au ocolit.

Asta au făcut și 4 localnici din Scărișoara care nu au uitat că tanti Mărioara, o femeie de 70 de ani, trăiește singură și izolată în cătunul Sfoartea. Cei patru au renunțat la câteva ore de stat la căldură și s-au încărcat cu câte o legătură de lemne, apă și alimente și au pornit voinicește în ajutorul femeii. Odată ajunși la ea au tăiat lemnele și le-au aranjat frumos, astfel încât bunica să le aibă la îndemână, iar apoi au plecat înapoi spre casele lor, mulțumiți că, măcar pentru o vreme, tanti Mărioara va avea un trai mai ușor.

Într-o lume normală, întâmplarea de mai sus nu ar fi ajuns o știre de ziar, însă în lumea noastră, în care bunătatea și grija pentru semeni e lucru rar, sperăm să îndemne mai multă lume să facă gestul simplu pe care l-au făcut cei patru moți din Scărișoara.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1134 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.