campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știrea ta » Pentru că firma de deszăpezire nu-și face bine treaba, circulația pe drumul dintre Horea și Mătișești a ajuns un adevărat chin pentru șoferi

Pentru că firma de deszăpezire nu-și face bine treaba, circulația pe drumul dintre Horea și Mătișești a ajuns un adevărat chin pentru șoferi

Publicat în 15.01.2019 la ora 15:40

Codul galben care a fost în vigoare de duminică și până ieri, în zona de Nord-Vest a Munților Apuseni a adus o cantitate însemnată de zăpadă însoțită însoțită în unele zone și de viscol.

Cu toate că firmele care se ocupă cu deszăpezirea drumurilor comunale din această zonă ar fi trebuit să-și facă, imediat ce vremea le-a permis, treaba se pare că acestea nu și-au făcut-o deloc sau au facut-o de mântuială.

Așa se face că drumul care face legătura între centrul comunei Horea și satul Mătișești este aproepe impracticabil. Unul dintre cititorii campeniinfo.ro, exasperat de starea în care se află această porțiune de drum comunal, ne-a trimis următoarele rânduri: Așa arată drumul din centrul comonei Horea până la Mătișești! Firma care trebuia să se ocupe de deszapezirea acestuia nu iși face treaba așa cum ar trebui iar pentru noi localnicii care suntem nevoiți să circulăm pe acest drum a devenit un adevărat chin, asta ca să nu mai spun că ne distrugem autoturismele.”

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1066 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.