campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Percheziții ale polițiștilor în Albac și Gârda de Sus, la persoane bănuite de contrabandă cu alcool și țigări

Percheziții ale polițiștilor în Albac și Gârda de Sus, la persoane bănuite de contrabandă cu alcool și țigări

Publicat în 21.06.2017 la ora 17:12

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au efectuat patru percheziţii în Albac şi Gârda de Sus, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări şi alcool. Au fost ridicate peste 7.500 de ţigarete şi 146 de litri de alcool ce urmau să fie comercializate ilegal.

La data de 20.06.2017, poliţiştii specializaţi în investigarea şi combaterea criminalităţii economico – financiare au reușit documentarea activităţii infracționale a unui bărbat, în vârstă de 51 de ani şi a unei femei în vârstă de 58 de ani, ambii din comuna Albac, care sunt bănuiţi de comiterea unor infracțiuni de contrabandă, cu produse accizabile, fapte prevăzute de art. 270 din Codul Vamal.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în perioada 2016 – 2017, au procurat, deţinut şi comercializat prin mai multe puncte de lucru ale societăţii comerciale deţinute, ţigări şi alcool de contrabandă.

Pentru obţinerea de probe, poliţiştii au efectuat 4 percheziţii, la domiciliul celor doi şi la punctele de lucru ale societăţii comerciale deţinute de aceştia, unde au găsit 7.660 de ţigarete provenite și destinate contrabandei precum și cantitatea de 146 litri alcool etilic, fără marcaje fiscale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor doi şi identificarea tuturor persoanele implicate în activitatea infracțională.

Acest articol a fost citit de 1111 ori

Percheziții ale polițiștilor în Albac și Gârda de Sus, la persoane bănuite de contrabandă cu alcool și țigări
4 (80%) 2 votes

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.