campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Peste râul Valea Albacului, Piaţă nouă, cu 22 de căsuţe tradiţionale, la Horea

Peste râul Valea Albacului, Piaţă nouă, cu 22 de căsuţe tradiţionale, la Horea

Publicat în 08.04.2017 la ora 10:00

Administraţia locală Horea a iniţiat un proiect pentru o piaţă nouă, modernă, la nivelul comunei încă din mandatul de primar al lui Corneliu Olar (actualmente deputat în Parlamentul României), lucrările fiind continuate în prezent de primărie şi consiliul local.

Astfel, pe lângă alte proiecte de infrastructură şi edilitare pe care le gestionează la ora actuală administraţia horeană, iată că mai face un pas important în privinţa modernizării comunei. Este vorba de construcţia unei pieţe noi, moderne, cu 22 de căsuţe (încă se află în lucru), chiar în centrul comunei, frumos aliniate peste râul Valea Albacului, pentru comercianţii ce vin în localitate cu diverse produse agroalimentare, industriale, de confecţii etc. După cum se poate vedea şi din imaginea alăturată, de aici încolo comercianţii veniţi aici vor dispune de condiţii igienico-sanitare optime pentru depozitarea şi vânzarea mărfurilor, căsuţele construite din lemn şi acoperite ferindu-i de ploile torenţiale ce se abat adeseori în zonă, dar deopotrivă şi de arşita zilelor toride de vară.
După cum ne-a declarat telefonic Corneliu Olar, noua piaţă tradiţională din Horea va fi sfinţită şi inaugurată în luna august 2017, odată cu desfăşurarea celei de-a 22 ediţii a manifestării locale „Târgul Lemnarului”, când vor fi invitaţi sa ia parte atât localnicii, cât şi fiii satului plecaţi în alte zone. 15 dintre căsuţe vor purta numele satelor componente ale comunei.

Acest articol a fost citit de 550 ori

Peste râul Valea Albacului, Piaţă nouă, cu 22 de căsuţe tradiţionale, la Horea
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.