campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Plițiștii din Baia de Arieș îî cercetează pe doi bărbaţi din judeţul Harghita acuzați de mai multe furturi din locuințe pe raza localităţii Brăzeşti

Plițiștii din Baia de Arieș îî cercetează pe doi bărbaţi din judeţul Harghita acuzați de mai multe furturi din locuințe pe raza localităţii Brăzeşti

Publicat în 09.10.2017 la ora 14:41

Vineri, 6 octombrie 2017, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Arieş, sprijiniţi de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Gheorgheni, judeţul Harghita, l-au identificat şi reţinut pe un bărbat de 33 de ani, din Gheorgheni, care este bănuit de comiterea a două infracţiuni de furt din locuinţă.

Se pare că, în zilele de 19 şi 20 septembrie a.c., bărbatul, împreună cu un alt bărbat, de 40 de ani, din Gheorgheni, care în prezent se sustrage cercetărilor, ar fi pătruns, fără drept, în locuința a doi cetăţeni din localitatea Brăzeşti şi ar fi sustras, în total, suma de 2.500 de lei.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor doi bănuiţi, poliţiştii din Baia de Arieş au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în județul Harghita, ocazie cu care au fost identificate mai multe bunuri susceptibile a proveni din activităţi infracționale.

Faţă de bărbatul de 30 de ani, a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de Pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru depistarea celuilalt participant la comiterea infracţiunilor de furt şi recuperarea prejudiciilor.

Acest articol a fost citit de 1086 ori

Plițiștii din Baia de Arieș îî cercetează pe doi bărbaţi din judeţul Harghita acuzați de mai multe furturi din locuințe pe raza localităţii Brăzeşti
Apreciază acest articol

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.