campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Poliția Câmpeni și RAR Alba au organizat o acțiune comună pentru depistarea autovehiculelor cu probleme tehnice

Poliția Câmpeni și RAR Alba au organizat o acțiune comună pentru depistarea autovehiculelor cu probleme tehnice

Publicat în 15.01.2016 la ora 22:47

masina-de-politie-2015Ieri, 14 ianuarie 2016, a avut loc o acţiune comună a poliţiştilor din Câmpeni și a celor de la RAR Alba pentru prevenirea accidentelor rutiere datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor. Din 29 de autovehicule verificate, la 14 au fost identificate defecţiuni.

La data de 14 ianuarie a.c, între orele 10.00 – 15.00, poliţiştii rutieri din Cîmpeni, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat o acţiune ce a avut ca scop pentru depistarea şoferilor care circulă, pe drumurile publice, cu autoturisme care nu corespund din punct de vedere tehnic, pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cu această ocazie au fost verificate 29 de autovehicule, iar la 14 dintre acestea au fost identificate defecţiuni tehnice. Şoferii acestora au fost sancţionaţi contravenţional, iar complementar a fost luată măsura reţinerii certificatului de înmatriculare, pentru două autovehicule cu defecţiuni.

Alte 4 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţişti, pentru alte abateri de la normele privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a amenzilor a fost de 3.780 lei.

Acest articol a fost citit de 132 ori

Poliția Câmpeni și RAR Alba au organizat o acțiune comună pentru depistarea autovehiculelor cu probleme tehnice
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.