campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Polițiștii au confiscat 39 metrii cubi de material lemnos fără acte la Vadu Moților

Polițiștii au confiscat 39 metrii cubi de material lemnos fără acte la Vadu Moților

Publicat în 02.11.2013 la ora 12:29

material_lemnos_campeniÎn cursul zilei de ieri, 1 noiembrie 2013, ofiţeri din cadrul Serviciilor Ordine Publică şi Investigarea Fraudelor, în colaborare cu specialişti din cadrul Direcţiei Silvice Alba  au organizat un control pe raza comunei Vadu Moților, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale în ceea ce priveşte tăierea, transportul, prelucrarea și comercializarea materialului lemnos.

În urma verificării efectuate la o întreprindere individuală cu sediul social în comuna Vadu Moţilor, s-a constatat existenţa cantităţii de aproximativ 39 mc. lemn din specia molid, pentru care reprezentantul intreprinderii nu a putut prezenta documente legale de proveniență.

Față de reprezentantul intreprinderii s-a luat măsura sancționării  contravenționale, conform art. 19 al.1,  lit. l şi art. 21, alin. 1,  lit. c,  din  Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare de 5 000 lei și măsura complementară de confiscare a cantității  de 39 mc. lemn rotund rășinoase. Materialul lemnos a fost lăsat în custodie la Ocolul Silvic Valea Arieșului, judeţul Alba.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 589 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.