campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Poliţiştii din Alba sunt în căutarea unei femei ce a plecat de acasă, din comuna Ciuruleasa şi nu a revenit până în prezent

Poliţiştii din Alba sunt în căutarea unei femei ce a plecat de acasă, din comuna Ciuruleasa şi nu a revenit până în prezent

Publicat în 07.09.2018 la ora 13:34

Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

La data de 6 septembrie 2018, Postul de Poliţie Ciuruleasa a fost sesizat cu privire la faptul că, în seara zilei de 5 septembrie 2018, MARC SABINA DORINA, de 50 de ani, din localitatea Mătişeşti, comuna Ciuruleasa, a plecat de la domiciliul său şi nu a revenit până în prezent.

Semnalmentele femeii : 1,60 înălțime, păr drept, grizonat, ochi căprui, constituție robustă, faţă rotundă, iar ca semn particular are o aluniţă mare sub bărbie.

La data plecării, aceasta purta un sacou de culoare crem, rochie cu flori şi pantofi negri.

Imediat după sesizare, poliţiştii Postului de Poliţie Ciuruleasa, împreună cu poliţiştii din Abrud şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat activităţile de căutare a femeii, iar aceasta a fost dată în urmărire la nivel național.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea persoanei dispărute sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Acest articol a fost citit de 3597 ori

Apreciază acest articol

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.