campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știrea ta » Porc mort surprins plutind pe Valea Mare din comuna Bistra

Porc mort surprins plutind pe Valea Mare din comuna Bistra

Publicat în 31.03.2018 la ora 18:31

Peisaj de-a dreptul sinistru pe Valea Mare din comuna Bistra, unde un porc mort, apărut în mod misterios, plutește pe apă. Imaginea ne-a fost trimisă de către un locuitor din comună, potrivit căruia ”cât e valea de lungă, e tot un focar de infecție”.

Cum a putut ajunge porcul în apă nu e greu de intuit: ori proprietarul s-a debarasat într-un mod urât de animalul mort, ori porcul a căzut în apă și s-a înecat. Însă, cum apa este destul de mică, după cum se vede în imagine, ar putea fi exclusă ipoteza ca porcul să fi fost adus de ape, și cel mai probabil a aparținut vreunui locuitor.

”Ne mândrim cu cea mai mare comună, dar Valea Mare e încărcată de gunoaie ! Inclusiv „porcii morți ” îi aruncăm tot pe vale ! Pe ambele maluri este focar de infecție, cât e valea de lungă și autoritățile dorm liniștite”, ne scrie cetățeanul.

Povestea gunoaielor de pe  râurile și văile din Munții Apuseni  începe în fiecare an primăvară, atunci când apele se umflă. După ce se retrag, rămân sute de tone de gunoaie care se întind pe zeci de kilometri.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 511 ori

Porc mort surprins plutind pe Valea Mare din comuna Bistra
Apreciază acest articol

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.