campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Administrație » Primăria Câmpeni a aprovizionat mai multe gospodării din Motorăști și Dealul Bistrii, care au rămas fără apă de băut

Primăria Câmpeni a aprovizionat mai multe gospodării din Motorăști și Dealul Bistrii, care au rămas fără apă de băut

Publicat în 09.01.2020 la ora 21:41

Mai multe gospodării, din Motorăști și Dealul Bistrii au fost aprovizionate cu apă de cei de la primăria Câmpeni, după ce fântânile au secat din cauza lipsei de precipitații din toamna anului trecut și a zăpezi din iarnă.

„Am dus apă cu mașina de la primărie, cu o remorcă cu recipient de apă. Am mai aprovizionat cu apă și cu mașina de pompieri, însă acum nu s-a putut pentru ca nu aveau buget aprobat și carburant puțin, iar dacă era vreun incendiu nu s-ar fi putut deplasa. Drumul este greu, poți ajunge doar cu 4×4.

No ajutăm pe oricine ne cere, pentru ca vara a fost secetoasă și iarna fără zăpadă. Oameni sunt greu încercați, nevând apă la vite și pentru consum propriu.

Chiar astăzi am fost la domnul director al Apa CTTA și l-am rugat să prindă în planul de dezvoltare pe 2020, un proiect pentru aducțiune de apă pe Motorăși, pentru că trebuie un sistem de pompare pentru oamenii de acolo”, a declarat pentru Ziarul Unirea primarul orașului Câmpeni, Ioan Călin Andreș.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 464 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.