campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Primarul comunei Bistra i-a premiat pe sportivii cu rezultate remarcabile, dar și pe elevii olimpici

Primarul comunei Bistra i-a premiat pe sportivii cu rezultate remarcabile, dar și pe elevii olimpici

Publicat în 08.01.2019 la ora 10:00

Administrația publică locală din comuna Bistra a premiat în 27 decembrie 2018, performanța. Echipele de fotbal ale comunei Bistra, juniori și seniori care au obținut rezultate deosebite la Campionatul Munților Apuseni la Fotbal au fost premiate de către primarul Traian Gligor.

Echipa de juniori s-a clasat pe locul I în acest campionat, iar seniorii pe locul III.  Într-un cadru festiv, fotbaliștii au fost felicitaţi de edilul comunei şi au primit câte o diplomă de excelență și un premiu  în bani.

„Mă bucur că am reușit să premiem performanța și să îi stimulăm în acest fel pe sportivii noștri, care prin rezultatele lor au  reprezentat cu onoare comuna noastră la competiţiile sportive. Toți au muncit și și-au sacrificat din timpul lor liber ca să ajungă pe primele locuri în clasament. Vom organiza și în 2019, Campionatul local de fotbal care are loc de două ori pe an, primăvara şi toamna. De asemenea, vom participa la  Campionatul Munţilor Apuseni la Fotbal, dar și la alte competiții de acest gen care vor avea loc. Le mulțumesc pentru efortul lor atât sportivilor cât și antrenorului Tiberiu Boca, omul care s-a implicat cu dăruire pentru ca echipele noastre să aibă succes”, declară primarul comunei Bistra, Traian Gligor.

De asemenea au fost premiați karatiștii de la Clubul Sportiv Comunal Bistra pentru rezultatele obținute la competiții. Au fost decernate diplome și premii în bani pentru 8 sportivi care au ocupat locul I la întrecerile de gen și 2 sportivi care s-au clasat pe locul II.

Însă nu doar sportivii au fost  recompensați. Elevii de la școlile din comună cu rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri școlare au fost de asemenea premiați de către edil. Copiii au primit diplome și premii în bani, la fel și cadrele didactice care i-au pregătit.

„În acest an, am dorim să premiem nu doar performanța sportivă ci și performanța în educație. Îi felicit pe elevi pentru rezultatele pe care le-au obţinut, iar pe profesorii care i-au pregătit pentru a ajunge să aibă aceste rezultate, îi asigur de tot respectul meu. De asemenea, le transmit părinţilor care și-au susținut copiii, mulțumirile mele. Consider că acești copii sunt un exemplu pentru comunitatea noatră. Ei sunt viitorul nostru pentru care merită să muncim împreună”, este de părere primarul Traian Gligor.

Peste 100 de elevi și sportivi au fost premiați în cadrul Galei Performerilor de la Bistra. Evenimentul a angrenat școlile, membrii Centrului Cultural din comună, ai  Clubul Sportiv Comunal, dar și renumitul Cor din Bistra. Premierea performerilor a fost presărată cu momente artistice inedite (demonstrații de zumba, de karate, recital de colinde, cântece patriotice etc). Copiii au primit din partea administrației publice locale sucuri și dulciuri, iar gala s-a încheiat cu o mică petrecere.

Acest articol a fost citit de 132 ori

Primarul comunei Bistra i-a premiat pe sportivii cu rezultate remarcabile, dar și pe elevii olimpici
Apreciază acest articol

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.