campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » PSD Alba și-a prezentat la Câmpeni candidații pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016

PSD Alba și-a prezentat la Câmpeni candidații pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016

Publicat în 09.11.2016 la ora 9:26

psd-lansare-candidati-campeni-parlamentare-2016În acelși timp cu lansarea din Alba Iulia a candidaților PNL la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, organizația județeană PSD și-a prezentat în Câmpeni candidații proprii pentru alegerile de luna viitoare, la evenimentul din „Capitala Țării Moților” asistând peste 100 de persoane – lideri ai organizaților locale PSD din zona Apuseni.

Întâlnirea care s-a desfășurat într-un local public din oraș a fost coordonată și de această dată de doamna Dorina Vera Cristescu – viceprimarul orașului Câmpeni, aceasta făcând prezentările candidaților PSD Alba la alegerile din 11 decembrie 2016 și menționând faptul că „PSD are cea mai valoroasă echipă de candidați din județ.” Totuși, la eveniment au lipsit din diverse motive o parte dintre candidați, cele mai răsunătoare nume fiind rectorul Valer Daniel Breaz – care deschide lista candidaților pentru Senatul României, precum și primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian – cel care se află pe locul al treilea pe lista pentru Camera Deputaților.

Rând pe rând, candidații PSD Alba s-au prezentat colegilor din sală și au prezentat diferite discursuri primarul Ioan Călin Andreș, inspectorul școlar general Marcela Eugenia Dărămuș, Horațiu Dimitrie Clepan, Cornel Suciu, primarul comunei Ciuruleasa – Radu Marcel Tuhuț și deputatul Ioan Dîrzu – președintele PSD Alba. Președintele Dîrzu a încheiat șirul cuvântărilor cu un discurs mai lung în care și-a prezentat nemulțumirile față de atitudinea unor adversari politici în legătură cu mai teme de actualitate sau situații interne și externe, exprimând totodată susținerea partidului pentru biserică, familia tradițională și alte valori naționale. Totodată, acesta a menționat plin de entuziasm că, după alegeri, se vor întâlni din nou aici mult mai numeroși, pentru a sărbători victoria.

La finalul discursurilor, candidații PSD Alba au făcut fotografii de grup cu principalii lideri ai partidului din Apuseni – primarii localităților Abrud, Arieșeni, Câmpeni, Ciuruleasa, Lupșa și Poiana Vadului, apoi au rămas la discuții cu cei prezenți într-o atmosferă relaxată și colegială.

Lista candidaților PSD Alba pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 este următoarea:

La Senat:

 1. Valer Daniel Breaz – rector Universitatea ”1 Decembrie” Alba Iulia
 2. Ioan Călin Andreş – primar Câmpeni
 3. Murg Cornel – inginer
 4. Elena Aron – intermediar de asigurări

La Camera Deputaţilor:

 1. Ioan Dîrzu – deputat
 2. Cornel Suciu – consilier superior
 3. Gheorghe Damian – primar Ciugud
 4. Marcela Eugenia Dărămuş – inspector școlar general
 5. Horaţiu Dimitrie Clepan – manager
 6. Gabriel Dan Bărbuleţ – lector universitar
 7. Aurel Costică Ispas – director

Autor: Ovidiu CULDA

Acest articol a fost citit de 968 ori

PSD Alba și-a prezentat la Câmpeni candidații pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016
3 (60%) 2 votes

Comentarii

Comentarii

Un Comentariu la PSD Alba și-a prezentat la Câmpeni candidații pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016

 1. IONUT cetateanul Răspunde

  13.11.2016 la 14:13

  DOAMNE! CUM SA NU INDRAZNESC SA CRED,in acest oras Cimpeni IN OAMENI care nu conduc destinele acestui loc minunat,DAR DOAMNE cum pot sa indraznesc sa cred in ceilalti care au puterea si carora le pastram canile si galetile ,le pastram in minte gropile,gaurile si rascolirea orasului in functie de firmele binevoitoare de 20 ani,faimosul plan de urbanizare si bietele caladiri care se mai costruiesc sunt asezate ca magarul in turma de oi, strazi ca in secolul trecut care se pravalesc in albie ,vai murdare,sute,sute de aistati social care nu fac nimic doar voteaza,,,fonduri europene zeroo,primarie 150 specialisti in nemuri si pile,DOAMNE SIGUR POT SA INDRAZNEC!!!!!! SA CRED CA ACESTI OAMENI AI TAI VOR SA DEVINA SENATORI SI DEPUTATII.DOAMNE OARE POT SA CRED CA APROBI NESIMTIREA IN LOCUL DRAGOSTEI FATA DE OAMENI ,IN LOCUL FAPTELOR BUNE A OAMENILOR CINSTITI SI CARE NU MINT,DOAMNE NOI II SI PLATIM PENTU AFACE LUCRURI BUNE DAR OARE EI SUNT OAMENI!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *