campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Rezultate excepţionale ale elevilor Liceului Tehnologic Silvic Câmpeni la faza judeţeană a Olimpiadei Interdisciplinare Tehnice

Rezultate excepţionale ale elevilor Liceului Tehnologic Silvic Câmpeni la faza judeţeană a Olimpiadei Interdisciplinare Tehnice

Publicat în 25.03.2018 la ora 15:00

Recent, la Alba Iulia s-a desfăşurat faza judeţeană a Olimpiadei Interdisciplinare Tehnice – profilul „Servicii”, la care au concurat mai mulţi elevi ai Liceului Tehnologic Silvic Câmpeni.

La fel ca în anii anteriori, aceştia s-au dovedit a fi bine pregătiţi, iar 4 elevi din clasele a XI-a şi a XII-a Economic au obţinut rezultate foarte bune în calificarea ”Tehnician în activităţi economice”.

Referitor la rezultatele obţinute de elevii şcolii pe care o conduce, directorul Olga Cătană ne-a menţionat următoarele: „Pentru că multe fapte despre care trebuie să se vorbească nu sunt spuse, am ales să ne exprimăm astfel orgoliul intelectual prin rezultatele unor oameni inimoşi şi muncitori care au ştiut încă o dată să facă diferenţa între desăvârşire şi poleială. Deşi nu este un liceu cu tradiţie în a şcolariza elevi în profilul «Servicii», primele două locuri la etapa judeţeană la nivelul clasei a XI-a şi a XII-a, calificarea «Tehnician în activităţi economice» ne onorează deplin şi dovedesc resursele de care dispunem.

După o muncă susţinută şi o implicare exemplară, rezultatele sunt cele care vorbesc pentru noi: la clasa a XI-a, elevul Marian Bucea a obţinut locul I, iar Ana-Maria Napău – menţiunea I; la clasa a XII-a eleva Mihaela Buş a obţinut locul I şi Andrei Balea – locul II, profesorii care i-au pregătit şi îndrumat fiind Carmen Buzgar, Liliana David, Narcisa Potinteu şi Daniel Tontea. Rezultate muncii în echipă au fost vizibile şi în perioadele anterioare, având în fiecare din ultimii ani elevi participanţi la faza naţională a olimpiadei interdisciplinare, calificarea «Tehnician în activităţi economice».

Să le mulţumim, aşadar, tuturor, pentru efortul şi seriozitatea de care au dat dovadă şi să nu uităm niciun moment că în aceste fapte, aparent puţin semnificative, stă echilibrul şi desăvârşirea unor oameni mari. Succesul obţinut la Olimpiada Interdisciplinară Tehnică, faza judeţeană, profilul «Servicii» ne aduce o binemeritată mândrie şi o reconfortantă mulţumire ca urmare a tenacităţii şi seriozităţii acelora care învaţă sau predau la Liceul Tehnologic Silvic din Cîmpeni”, a transmis directorul acestei unităţi şcolare din Apuseni.

Ovidiu CULDA

Acest articol a fost citit de 660 ori

Apreciază acest articol

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.