campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Administrație » S-a constituit noul Consiliu Local Câmpeni. Vera Dorina Cristescu a fost aleasă în funcția de viceprimar

S-a constituit noul Consiliu Local Câmpeni. Vera Dorina Cristescu a fost aleasă în funcția de viceprimar

Publicat în 30.06.2016 la ora 12:36

sedinta-constituire-cl-campeni-iun-2016Consiliul Local Câmpeni s-a reunit ieri de la ora 11.00, în ce de-a treia încercare, după ce în zilele de 23 și 26 iunie 2016, cei șase consilieri ai PNL au bicotat ședințele programate. Liberalii au cedat totuși ieri și au depus jurământul alături de ceilalți unsprezece consilieri locali și de primarul Călin Andreș.

Pentru funcția de viceprimar au fost făcute două propuneri, Dorina Vera Cristescu – din partea PSD și Mihail Trifa (fost viceprimar) – din partea PNL. În urma votului, Dorina Cristescu a obținut opt voturi, Mihail Trifa a obținut șase voturi iar un vot a fost anulat. Dorina Cristescu are 44 de ani, este de progesie economist și este membră a PSD din anul 2009. Între anii 2009 – 2016 a ocupat funcția de manager al Spitalului de Boli Cronice din Câmpeni, iar în anul 2014 a fost propusă pe lista de candidați ai PSD pentru alegerile europarlamentare.

La sfârșitul ședinței au fost constituite patru comisii de specialitate.

 

 

Acest articol a fost citit de 781 ori

S-a constituit noul Consiliu Local Câmpeni. Vera Dorina Cristescu a fost aleasă în funcția de viceprimar
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.