campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Sport » Schioarele de la CSŞ Câmpeni au obținut rezultate excelente la naţionalele cluburilor şcolare

Schioarele de la CSŞ Câmpeni au obținut rezultate excelente la naţionalele cluburilor şcolare

Publicat în 25.03.2016 la ora 14:04
CSS-Campeni-schioare-2016Sportivele de la CSS Câmpeni, au obtinut rezultate foarte bune la Campionatele Nationale ale Cluburilor Sportive Scolare la schi alpin, care s-au desfăşurat pe Transalpina, in judetul Petroşani. Astfel, la proba de slalom uriaş, podiumul junioarelor mari a fost ocupat integral de sportive legitimate la clubul din Munţii Apuseni.
La proba de slalom urias din cadrul Campionatelor Sportive Scolare junioarele mari ale sportivele clubului au reusit o premiera pentru clubul din Campeni si au ocupat podiumul integral: Locul I Ciocanel Raluca, Locul II Kis Timea si Locul III Copot Bianca, iar la junioare mici titlul este adjudecat de Kis Timea.
Şi în proba de slalom, de asemenea fetele s-au remarcat cu rezultate foarte bune.  La junioare mari: Ciocanel Raluca: Locul I si Kis Timea: Locul III iar la juniorare mici: Kis Timea: Locul II.
Tot pe Transalpina a avut loc Cupa Stiinta Petrosani, concurs de slalom pentru juniori si seniori, care puncteaza in Cupa Romaniei, la categoria Open. Aceasta cursa a fost castigata de Ciocanel Raluca, iar pe locul III, se claseaza tot de la CSS Campeni, Copot Bianca.
Rezultatele sportivelor sunt excelelente tinand cont ca, sportiva Ciocanel Raluca este revenita dupa o lunga perioada de recuperare in urma operatiei la un genunchi, ea suferind o accidentare in toamna anului trecut, deci cu atat mai mare este surpriza castigarii acestor concursuri si premiera de a avea toate sportivele pe podium la o proba a schilui alpin.
Prin intermediul acestor concursuri, cele mai bine cotate din tara, se vede valoarea acestor schioare si munca lor impreuna cu cea a antrenorului Tiberiu Tantos, care lucreaza cu multa daruire ca acest club sportiv sa isi pastreze reputatia de a fi un centru foarte bun de pregatire pentru schiorii romani.
Saptamana viitoare, tot pe Transalpina se vor desfasura Campionatele Nationale de juniori si seniori dupa care sportivele pleaca la un concurs international, la Bansko, Bulgaria!!

Facebook 

Acest articol a fost citit de 121 ori

Schioarele de la CSŞ Câmpeni au obținut rezultate excelente la naţionalele cluburilor şcolare
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.