Rămâi conectat

Administrație

Se montează parapeți de siguranță pe DN 75, de-a lungul râului Arieș, pe raza orașului Câmpeni

Publicat

în

Primarul Dan Cristian Pașca anunță că s-a început montarea unor parapeți de siguranță pe marfinea DN 75, pe malul Râului Arieș pe raza orașului Câmpeni.

„Am fost astăzi pe teren, împreună cu Prefectul Județului Alba – Nicolae Albu, cu Șeful Secției Drumuri Naționale Alba – Liviu Hondola și cu Cristian Puie – directorul Cancelariei Prefectului pentru a supraveghea montarea parapeților din beton, de-a lungului Drumului Național DN 75, pe porțiunea de la Podul Ferdinand până la Podul de la Gară (aflat la confluența Râului Arieș cu Abrudelul).

Am solicitat ajutorul autorităților județene pentru a monta acești parapeți de siguranță de-a lungul malului râului Arieș, în special pentru conducătorii auto.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au ținut cont de rugămintea mea și ne-au ajutat.

Se vor monta aproape 1200 de metri liniari de parapet de beton.

Montajul acestor parapeți se va întinde pe câteva zile, se vor monta aproape 290 de metri liniari pe zi.

Siguranța cetățenilor noștri și a participanților la traficul rutier este importantă”, a scris aceste pe pagina personală de facebook.

Administrație

Acțiune spectaculoasă de deszăpezire a unui drum vicinal, din Câmpeni

Publicat

în

Primăria orașului Câmpeni a intervenit în cursul zilei de astăzi, 20 ianuarie 2022, cu utilaje de deszăpezire pentru deschiderea unui drum vicinal către localitatea Poduri.

După cum se poate observa și în imagini, acțiunea nu a fost deloc ușoară, din cauza troienelor uriașe de zăpadă, însă potrivit viceprimarului Valentin Gog, care a postat imaginile în mediul oline, a fost încununată de succes.

La această oră, ninsoarea a reînceput să cadă în Apuseni, iar zona montană a județului Alba se află sub o avertizare cod galbe de vânt puternic și ninsori viscolite, valabilă până sâmbătă dimineața.

Citește mai mult

Administrație

Conducerea CJ Alba s-a întâlnit astăzi la Câmpeni cu primarii liberali din comunele Arieșeni, Gârda de Sus, Poiana Vadului, Vadu Moților și Sohodol

Publicat

în

În cursul zilei de astăzi, 15 ianuarie 2022, președintele Consiliului Județean Alba, Ioan Dumitrel și vicepreședintele Marius Hațegan s-au întâlnit la Câmpeni cu primarii libelai din comunele Arieșeni, Gârda de Sus, Poiana Vadului, Vadu Moților și Sohodol.

„Astăzi ne-am întâlnit cu primarii liberali din comunele Arieșeni – Gheorghe Pantea, Gârda de Sus – Marin Vîrciu, Poiana Vadului – Beniamin Toader, Vadu Moților – Nicolae Lazea și Sohodol – Sorin Corcheș. Am discutat despre bugetul pe acest an, proiectele în implementare și cele aflate în diverse etape de pregătire. Vom continua întâlnirile cu toți cei 78 de primari din județul Alba, parteneriatul dintre administrația județeană și administrațiile locale mergând înainte, cu scopul de a aduce noi investiții și beneficii pentru locuitorii fiecărui UAT”, a scris pe pagina personală de faceboo, vicvepreședintele Consiliului Județean Alba, marius Hațegan.

Citește mai mult

Administrație

Primăria Câmpeni anunță că s-a intervenit cu utilajele la deszăpezirea străzilor din oraș

Publicat

în

Primăria Câmpeni anunță că echipele Serviciului de Salubrizare – Deszăpezire au intervenit cu utilajele din dotare atât astăzi, 10 ianuarie 2022, precum și în zilele de 8 și 9 ianuarie 2022, la deszăpezirea străzilor din oraș și a drumurilor vicinale, acolo unde s-a putut și au împrăștiat material antiderapant.

De asemenea au fost depozitate și materiale antiderapante pentru a fi la îndemâna localnicilor dacă este cazul.

La ora actuală toate străzile din orașul Câmpeni sunt practicabile iar echipele intervin în alte zone unde mai este necesar.

Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni