campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » „ShoeBox” cu cadouri oferite pentru aproape 300 de copii din satele izolate ale Munților Apuseni

„ShoeBox” cu cadouri oferite pentru aproape 300 de copii din satele izolate ale Munților Apuseni

Publicat în 24.12.2019 la ora 19:12

Asociația Club Rotary „Floare de colț” Abrud – Câmpeni în parteneriat cu Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” Cluj Napoca și Școala Gimnazială Câmpeni au inițiat înaintea Crăciunului proiectul „ShoeBox”, dedicat elevilor de la școlile primare situate în satele izolate ale Munților Apuseni.

Mai exact, elevii celor două școli partenere au donat cadouri pe care Asociația Club Rotary „Floare de colț” le-a colectat și le-a distribuit unui număr de aproape 300 de copii din 22 de școli și 5 grădinițe din mai multe localități situate în Apusenii județului Alba.

„Pe lângă bucuria de a dărui și de a primi, scopul acestui proiect a fost implicarea elevilor în acțiuni caritabile și de voluntariat, dezvoltarea personalității și modelarea caracterului copiilor cu trăsături ca generozitatea, empatia, implicarea în societate și, nu în ultimul rând, prietenia. Sperăm și ne-am bucura ca această acțiune să fie startul unei frumoase prietenii între copiii din Cluj Napoca și cei din Munții Apuseni. De altfel, acest mesaj l-au primit copilașii deodată cu toate cadourile primite, să știe că în Liceul „Onisifor Ghibu” din Cluj Napoca au prieteni care s-ar bucura să-i întâlnească. Bucuria cu care elevii de la „Onisifor Ghibu” au participat la această acțiune, de la realizarea pachetelor la încărcarea lor în mașini, a fost impresionantă pentru noi toți, iar mesaje ca acesta: <<mulțumim din inimă pentru că ne-ați lăsat să învățăm să fim mai buni și darnici>>, pe care l-am primit de la o doamnă învățătoare, ne-a emoționat. Acțiunea noastră s-a încheiat joi și sperăm că am reușit să facem sărbătorile mai frumoase pentru toți cei implicați!” a transmis doamna Valencica Ioniciu-Cozma, președintele Rotary Club „Floare de colț” Abrud – Câmpeni.

Ovidiu CULDA

Facebook 

Acest articol a fost citit de 249 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.