campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Spectacol de colinde susținut de Ansamblul Folcloric al județului Alba, la Câmpeni

Spectacol de colinde susținut de Ansamblul Folcloric al județului Alba, la Câmpeni

Publicat în 21.12.2015 la ora 11:18

afis-concert-de-colinde-campeni-dec-2015Consiliul Județean Alba în parteneriat cu  Centrul de Cultură Augustin Bena Alba organizează mâine, 22 decembrie 2015, începând cu ora 18.00, la sala de evenimente „Regal” din localitatea Câmpeni, spectacolul intitulat „Concert de Colinde”.

Spectacolul este susținut de ansamblul folcloric al județului Alba condus de dirijorul Alexandru Pal și de soliștii ansamblului Roxana Reche, Floricica Moga, Dorina Narița, Maria Filimon și Cătălin Hașa.

Alături de ei vor colinda pentru locuitorii Munților Apuseni Corul „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” al bisericii ortodoxe din Câmpeni, grupul de colindători „Tradiții” din Abrud, grupul „Primavera” din Alba Iulia și renumiții interpreți de folclor Leontina Fărcaș însoțită de grupul Muguri de Tezaur și Nicolae Furdui Iancu însoțit de Tudor Furdui Iancu și formația „Crai Nou”.

Intrarea la eveniment este liberă și este cadoul oferit în prag de sărbători de către Consiliul Județean Alba pentru toți locuitorii Munților Apuseni.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 37 ori

Spectacol de colinde susținut de Ansamblul Folcloric al județului Alba, la Câmpeni
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.