campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Administrație » Sportivi şi elevi cu rezultate remarcabile au fost premiaţi de către administraţia publică locală din Bistra

Sportivi şi elevi cu rezultate remarcabile au fost premiaţi de către administraţia publică locală din Bistra

Publicat în 10.01.2020 la ora 10:00

Administrația publică locală din comuna Bistra a premiat la final de an 2019, performanța şi valorile. Fotbaliştii – juniori și seniori, karatiştii de la CSC Bistra care au obținut rezultate deosebite la competiţiile din anul care a trecut, au fost premiaţi de către primarul Traian Gligor.

Într-o atmosferă de sărbătoare, performerii  au fost felicitaţi de edilul comunei Bistra care le-a oferit o diplomă de excelenţă și o recompensă  financiară pentru munca depusă de-a lungul anului.

 „Am premiat performanța. Sportivii noștri merită să fie recompensaţi pentru efortul depus, pentru că au reprezentat cu cinste comuna la competiţiile sportive locale, regionale, naţionale şi internaţionale. Au muncit și au reuşit. Le mulţumesc atât sportivilor cât şi părinţilor care i-au susţinut. Felicitări şi respect şi  antrenorilor care au pus suflet în pregătirea copiilor şi care îi conduc spre performanţă – prof. Tiberiu Boca şi Viviana Pripon. Şi sunt convins că Bistra are toate şansele să dea nume mari pentru fotbalul naţional şi de ce nu, şi pentru cel internaţional, iar luptătorii noştri să ajungă să fie tot mai cunoscuţi şi apreciaţi pe plan mondial. Pentru aceşti copii şi tineri minunaţi, sportul nu este doar o pasiune ci un mod de viaţă”, spune primarul comunei Bistra, Traian Gligor.

Au fost premiaţi 74 de sportivi de la Clubul Sportiv Comunal Bistra, secţiunea karate care au adus acasă peste 300 de medalii din care mai bine de jumătate au fost de aur. De asemenea, 31 de fotbalişti, campioni la Campionatul Munţilor Apuseni la Fotbal dar şi la competiţia Cupa Satelor, concursuri organizate de FRF  au fost premiați de edilul din Bistra. Diplome de merit pentru activitatea lor au primit şi antrenorii Tiberiu Boca şi Viviana Pripon.

 Aproape 90 de elevi de la Şcoala Gimnazială “Nicodim Ganea” Bistra cu rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri școlare au fost de asemenea premiați, împreună cu cadrele didactice care i-au pregătit.

„Şi în acest an am premiat performanța în educație. Le mulţumesc elevilor pentru rezultatele obţinute şi profesorilor care şi-au dat tot interesul în pregătirea lor. Voi sprijini întotdeauna valorile.  A fost o onoare pentru mine să fiu alături de cei mai buni elevi şi sportivi, de elita comunei noastre. Cu toţii sunt un exemplu pentru comunitatea noastră şi dovada că prin muncă şi dăruire se poate performa. Un lucru este clar pentru mine: Bistra are viitor, un viitor pentru care merită să muncim împreună!”, este de părere primarul Traian Gligor.

La festivitatea de premire a cântat Formaţia DOR condusă de Alin Joldeş care a acompaniat-o pe solista Anamaria Gligor, fata primarului din Bistra, care a vrut şi de această dată să fie alături de tatăl ei şi de locuitorii acestei minunate comune. Micii dansatori de la Centrul Cultural Bistra, pregătiţi de Oana Joldeş au pus şi ei  în scenă,  un moment artistic deosebit. La final, toţi copiii s-au bucurat de o mică petrecere şi au savurat  preparatele pregătite special pentru ei de către administraţia locală.

Aproape 200 de sportivi şi elevi au fost premiați în cadrul Galei Performerilor Bistra – 2019.

Acest articol a fost citit de 283 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.