campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Starea deplorabilă în care se află DN 76, Oradea – Deva, a scos lumea în stradă la Beiuș

Starea deplorabilă în care se află DN 76, Oradea – Deva, a scos lumea în stradă la Beiuș

Publicat în 10.06.2016 la ora 9:33

protest-beius-iun-2016Aproximativ 450 de persoane au protestat în centrul localității Beiuș, nemulțumiți de starea dezastruoasă în care de peste 10 ani este menţinut DN 76, Oradea – Deva, în special pe tronsoanele de la Beiuş către limita cu judeţul Hunedoara, scrie Digi24.

Protestul a fost îndreptat împotriva Ministerul Transporturilor, Companiei Naţional de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), considerate de localnici vinovate pentru starea dezastruoasă a drumului.

„De 10 ani nu mai putem vorbi despre acest drum ca fiind un drum european sau nici măcar naţional, şi de aceea am tot încercat de-a lungul acestor ani să sensibilizăm autorităţile. Este deja prea mult! Se poate vorbi chiar de o subminare a economiei zonei deoarece sunt investitori care nu mai vin, firme care au avut 1.000 de angajaţi şi au plecat, care au avut flote auto mari şi nu mai au nici jumătate. Toate au declarat la AJOFM că au făcut disponibilizările şi au plecat din cauza stării proaste a drumului. Nu mai vorbim de potenţialul turistic care este sabotat pentru că şi cei care vin aici rămân cu maşinile pe drum”, a declarat pentru publicația Bihoreanul, Dan Popa, coordonator al protestelor.

Rând pe rând, localnicii nemulţumiţi de starea drumului și-au strigat în microfoane nemulţumirile, timp în care protestatarii scandau „Hoţii, hoţii!” şi „Demisia!”, cu referire la conducerile CNADNR şi a Ministerului Transporturilor. Pe pancarte au fost scrise mesaje precum: „Aţi distrus turismul şi economia zonei!”, „Enclava României E79 Beiuş – Vârfurile”,DN 76 – Dreptul Nostru!”, „10 ani de promisiuni, 10 ani de minciuni” şi „Bihorul locul IV la colectarea de taxe, ultimul loc la infrastuctură”, „Celor de la Bucureşti nu le pasă de noi”.

sursa video: evenimente oradea

Acest articol a fost citit de 113 ori

Starea deplorabilă în care se află DN 76, Oradea – Deva, a scos lumea în stradă la Beiuș
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.