campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Subcomisarul Grigore Sorin Popa numit șef al Poliției orașului Câmpeni

Subcomisarul Grigore Sorin Popa numit șef al Poliției orașului Câmpeni

Publicat în 31.08.2017 la ora 20:46

Subcomisarul de poliţie Grigore Sorin Popa a fost numit de curând şef al Poliţiei orașului Câmpeni, funcţia devenind vacantă după ce fostul comandant Gheorghe Jurj a ieşit la pensie – a declarat pentru ziarul „Unirea” comisarul de poliţie Luminiţa Prodan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Subcomisarul Popa Grigore Sorin a precizat că a ajuns la conducerea Poliţiei Câmpeni prin transfer în interesul serviciului.

A împlinit de curând 38 de ani şi este căsătorit. Acesta este absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina – promoţia 2000, iar în 2006 a absolvit dreptul în cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. În anul 2008 a fost promovat în corpul ofiţerilor, a lucrat în perioada 2008-2009 ca ofiţer coordonator în Compartimentul Ordine Publică la Poliţia oraşului Abrud, între 2009-2011 a fost ofiţer coordonator în Compartimentul Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei oraşului Câmpeni, în perioada 2011-2013 a fost şef Secţie Poliţie Rurală Baia de Arieş, iar din 2013 până la începutul acestei luni a fost şeful Poliţiei oraşului Baia de Arieş.

Ovidiu Culda

Facebook 

Acest articol a fost citit de 2030 ori

Subcomisarul Grigore Sorin Popa numit șef al Poliției orașului Câmpeni
3.3 (66.67%) 3 votes

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.