campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Tânăr din Bistra țepuit de autointitulata „Mama Maria care deschide cartea sfântă 100%”

Tânăr din Bistra țepuit de autointitulata „Mama Maria care deschide cartea sfântă 100%”

Publicat în 27.03.2013 la ora 16:52

Un tânăr de 23 de ani din comuna Bistra a fost înșelat de către o femeie de 23 de ani din municipiul Ploiești, județul Prahova, care i-a promis că îi va rezolva promlemele în dragoste, în schimbul unor sume de bani.

Astfel, victima i-a trimis de bunăvoie Mamei Maria, prin mandat poștal on-line, suma de 1.200 lei. Potrivit IPJ Alba, “marți, 26 martie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Bistra au fost sesizați prin plângere de către partea vătămată C.C. de 23 de ani, din comuna Bistra, cu privire la faptul că a fost înșelat de către o femeie de 23 de ani din municipiul Ploiești, județul Prahova.

Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au constat faptul că folosindu-se de un anunț postat într-un cotidian local, prin intermediul căruia se prezenta drept „Mama Maria care deschide cartea sfântă 100%” , G.M.S. din Ploiești i-a promis lui C.C., că-i va rezolva orice problemă, inclusiv în dragoste, iar în schimbul acestui serviciu i-a solicitat mai multe sume de bani, în valoare totală de 1.200 lei, pe care tânărul le-a trimis acesteia prin mandat poștal on-line.

În prezent, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii înşelăciune.”

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 336 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.