campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Teren de sport nou la Colegiul Naţional „Avram Iancu” Câmpeni

Teren de sport nou la Colegiul Naţional „Avram Iancu” Câmpeni

Publicat în 17.09.2016 la ora 14:00

teren-sintetic-colegiul-national-avram-iancu-campeni-2016Motiv de bucurie pentru sutele de elevi ai Colegiului Naţional „Avram Iancu” Câmpeni: aceştia vor putea face educaţie fizică pe noul teren de sport multifuncţional, realizat aproape în întregime pentru prima zi din acest an şcolar.

De altfel, festivitatea de deschidere din prima zi de şcoală s-a desfăşurat chiar pe noul teren, eveniment la care au participat elevi, cadre didactice, părinţi, preoţi din localitate, reprezentanţi ai Poliţiei Câmpeni şi mai mulţi reprezentanţi ai administraţiei publice locale: primarul Ioan Călin Andreş, viceprimarul Dorina Vera Cristescu şi câţiva consilieri locali.
Noul teren de sport a fost realizat în aproximativ 3 luni de S.C. TERMOCONS S.R.L. Câmpeni, această firmă câştigând licitaţia la valoarea de 203.925 de lei – TVA inclus, lucrarea având ca termen de garanţie 24 de luni. Fondurile pentru construcţia acestui teren cu o suprafaţă totală de peste 1.200 mp au fost asigurate integral din bugetul local, după ce fostul Consiliu Local al oraşului Câmpeni a propus această investiţie la începutul acestui an în lista obiectivelor de realizat în 2016. Lucrările de construcţie a acestui teren au presupus renovarea zidului de sprijin, refacerea gardului cu plasă de sârmă şi capac de plasă textilă, realizarea unei porţi de acces pentru pompieri, întinderea covorului de gazon sintetic pe pat de piatră cilindrată pentru drenajul apei, realizarea şi montarea unei instalaţii de nocturnă.
Directorul Natalia Mihaela Nariţa şi directorul adjunct Emilian Petrea – noua conducere a Colegiului Naţional „Avram Iancu” Câmpeni de la începutul acestui an şcolar – au precizat că lucrările sunt aproape de finalizare şi urmează a fi recepţionate, dar mai înainte se va monta plasa care îngrădeşte terenul şi se vor turna granule fine de nisip cuarţos prin covorul de gazon, lămpile pentru nocturnă fiind deja montate, şi s-a realizat conectarea la sursa de energie electrică a şcolii. Aceştia au menţionat că terenul de sport multifuncţional este al acestei unităţi şcolare şi are ca destinaţie învăţământul, urmând să fie luată ulterior o decizie dacă va putea fi închiriat şi altor practicanţi ai sportului. Totodată s-a adăugat faptul că sala de sport din imediata apropiere nu se mai închiriază sportivilor din oraş, fiind destinată doar pentru activităţi şcolare.

Ovidiu CULDA

Facebook 

Acest articol a fost citit de 232 ori

Teren de sport nou la Colegiul Naţional „Avram Iancu” Câmpeni
Apreciază acest articol

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.