campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » „Tradiție și modernitate” – spectacol desfășurat la Restaurantul „Rivaly Regal” din Câmpeni, cu ocazia „Zilei Internaționale a Copilului”

„Tradiție și modernitate” – spectacol desfășurat la Restaurantul „Rivaly Regal” din Câmpeni, cu ocazia „Zilei Internaționale a Copilului”

Publicat în 02.06.2017 la ora 18:47

Cu prilejul „Zilei Internaționale a Copilului”, instructorul de dansuri Oana Joldeș a prezentat numeroșilor invitați, la Restaurantul Rivaly Regal din Câmpeni, un impresionant spectacol de dansuri și cântece, intitulat „Tradiție și modernitate”.

Ajuns la cea de-a treia ediție, spectacolul a fost susținut de cele câteva zeci de mici dansatori pe care Oana Joldeș îi instruiește la cursurile de dans „Apuseni”, la care s-au adăugat recitalurile unor mici talente de muzică populară din zona Munților Apuseni, acompaniate de formația „Dor”, coordonator Alin Joldeș.

Spectacolul a început cu prezentarea unor fotografii realizate de-a lungul timpului cu micii cursanți și cu sunete de tulnic, continuând cu demonstrații de dansuri populare, sportive, contemporane și de societate, prezentate de cele trei grupe de mici dansatori costumați în diferite ținute. Totodată, spectacolul a fost presărat de mai multe momente de muzică populară moțească, interpretată de elevele Clasei de dansuri populare Poiana Vadului a Centrului de Cultură „Augustin Bena” din Alba Iulia: Briana Briciu, Dana Cordea și Ioana Bobariu.

Spectacolul s-a încheiat grandios cu dansurile moțești prezentate de juniorii Ansamblului ,,Brădeana” cei mai talentați dansatori instruiți de Oana Joldeș care au participat la diferite evenimente, câștigând mai multe premii de-a lungul anilor.

Pentru talentul demonstrat și prestația din acest spectacol, micii dansatori au fost răsplătiți cu aplauze de către public, au primit diplome de la instructor, la finalul spectacolului li s-a cântat „La mulți ani” și au fost delectați cu bucăți din tortul aniversar – surpriză de ziua lor.

Ovidiu CULDA

Facebook 

Acest articol a fost citit de 185 ori

„Tradiție și modernitate” – spectacol desfășurat la Restaurantul „Rivaly Regal” din Câmpeni, cu ocazia „Zilei Internaționale a Copilului”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.