campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Un bărbat de 40 de ani din Baia de Arieș, aflat în stare de hipotermie și băut, a făcut scandal și a agresat verbal personalul medical de la Spitalul Câmpeni după ce a fost tratat

Un bărbat de 40 de ani din Baia de Arieș, aflat în stare de hipotermie și băut, a făcut scandal și a agresat verbal personalul medical de la Spitalul Câmpeni după ce a fost tratat

Publicat în 10.01.2017 la ora 12:16

Un bărbat aflat sub influența alcoolului, din Baia de Arieș, transportat în cursul acestei dimineți cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Câmpeni în stare de hipotermie, având temperatura corpului de 34 de grade Celsius, a agresat verbal cadrele medicale după ce a fost tratat.

Managerul Serviciului de Ambulanță al Județului Alba, Marius Șuluțiu, a declarat, marți, că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost transportat la spitalul din Câmpeni în șoc hipotermic, fiind găsit căzut în holul unui cămin de nefamiliști.

”Este vorba despre un caz social. La spital a fost tratat, și-a revenit și s-a enervat și a făcut scandal, agresând verbal cadrele medicale. A fost nemulțumit, întrebând cine l-a dus acolo”, a spus Marius Șuluțiu.

Bărbatul este un cunoscut consumator de alcool. Cazul a fost semnalat de către o persoană care locuia în căminul de nefamiliști, la numărul de urgență 112.

Acesta este al doilea caz de hipotermie, înregistrat în această iarnă în Alba. Duminică, la prânz, tot la Baia de Arieș, un bărbat de 45 de ani a fost găsit căzut în curtea unei mătuși, fiind transportat tot la Spitalul Orășenesc Câmpeni, unde a fost tratat de medici.

”Bărbatul a rămas la Spitalul Orășenesc Câmpeni, până a fost pus pe picioare, iar apoi a plecat. Un echipaj de de la stația Baia de Arieș a intervenit prompt, când a fost solicitat, iar bărbatul a fost transportat de urgență”, a declarat Marius Șuluțiu.

Județul Alba se află sub cod portocaliu de vreme geroasă, iar la Baia de Arieș s-au înregistrat, în noaptea de luni spre marți, – 27 de grade Celsius. Potrivit meteorologilor, minimele au fost cuprinse între -29 și -15 grade Celsius.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 1147 ori

Un bărbat de 40 de ani din Baia de Arieș, aflat în stare de hipotermie și băut, a făcut scandal și a agresat verbal personalul medical de la Spitalul Câmpeni după ce a fost tratat
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.