campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Un bărbat din Bistra a dat foc la casă după o ceartă cu soția

Un bărbat din Bistra a dat foc la casă după o ceartă cu soția

Publicat în 10.02.2013 la ora 23:22

Pichetul de Pompieri Cîmpeni a fost solicitat astăzi să intervină în localitatea Tolăceşti, comuna Bistra, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit şi 2 anexe gospodăreşti.

Pompierii militari au încercat să se deplaseze cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, însă din cauza drumului impracticabil, au fost nevoiţi să meargă pe jos, aproximativ 1 km şi jumătate până la locul incendiului. La momentul sosirii, au constatat că ardea o casă de locuit din lemn, o şură de aproximativ 50 mp şi un grajd în care se aflau trei vaci, trei viţei, un bou şi patru porci.

Fiind vorba de un sat răsfirat de munte, nu a existat pericolul extinderii focului şi la bunurile altei proprietăţi. Totuşi,  pompierii militari au luat măsurile pentru protejarea unei bucătării de vară şi a 3 clăi de fân aflate în apropiere.

Cauza de izbucnire a incendiului o reprezintă acţiunea intenţionată a proprietarului bunurilor, pe fondul unor neînţelegeri conjugale. În casă mai locuia şi o persoană de sex masculin cu un handicap locomotor, rudă a proprietarului.  Pompierii l-au transportat pe acesta pe braţe, până la locul unde a putut ajunge un alt autovehicul de teren şi o ambulanţă cu care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Cîmpeni.

Acest articol a fost citit de 435 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.