campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Un instructor auto din Baia de Arieş a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Un instructor auto din Baia de Arieş a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Publicat în 26.07.2017 la ora 9:34

Un instructor auto din orașul Baia de Arieș a fost trimis în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. Bărbatul a fost surprins în flagrant, în luna ianuarie 2017, în timp ce primea o sumă de bani de la o persoană pentru a-i facilita acesteia obținerea permisului de conducere.

Potrivit anchetatorilor, instructorul auto Valer Vlad a pretins, în două tranșe, suma de 300 de lei de la o persoană, motivând că trebuie să organizeze o masă de protocol pentru polițiștii examinatori. În urma unui denunț depus la Parchet, instructorul a fost prins în flagrant în timp ce primea o tranșă de 150 de lei. Acesta nu și-a recunoscut faptele motiv pentru care a fost reținut pentru 24 de ore de către Parchet.

Ulterior, instanța de judecată a stabilit că poate fi cercetat sub control judiciar. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în 18 iulie 2017 și va intra în procedura camerei preliminare. Până la pronunțarea undei decizii definitive, inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Acest articol a fost citit de 659 ori

Un instructor auto din Baia de Arieş a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă
3 (60%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.