campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Un instructor auto din Baia de Arieş a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Un instructor auto din Baia de Arieş a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Publicat în 26.07.2017 la ora 9:34

Un instructor auto din orașul Baia de Arieș a fost trimis în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. Bărbatul a fost surprins în flagrant, în luna ianuarie 2017, în timp ce primea o sumă de bani de la o persoană pentru a-i facilita acesteia obținerea permisului de conducere.

Potrivit anchetatorilor, instructorul auto Valer Vlad a pretins, în două tranșe, suma de 300 de lei de la o persoană, motivând că trebuie să organizeze o masă de protocol pentru polițiștii examinatori. În urma unui denunț depus la Parchet, instructorul a fost prins în flagrant în timp ce primea o tranșă de 150 de lei. Acesta nu și-a recunoscut faptele motiv pentru care a fost reținut pentru 24 de ore de către Parchet.

Ulterior, instanța de judecată a stabilit că poate fi cercetat sub control judiciar. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în 18 iulie 2017 și va intra în procedura camerei preliminare. Până la pronunțarea undei decizii definitive, inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 663 ori

Un instructor auto din Baia de Arieş a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă
3 (60%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.