campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Un medic neurolog originar din Camerun va trata pacienții din Munții Apuseni

Un medic neurolog originar din Camerun va trata pacienții din Munții Apuseni

Publicat în 05.08.2018 la ora 10:44

Un medic neurolog, originar din Camerun, absolvent al Facultății de Medicină din Cluj-Napoca, a început să profeseze la Spitalul Orășenesc Câmpeni, care vizează angajarea a cât mai multe cadre medicale și lărgirea paletei de servicii medicale.

Managerul Spitalului Orășenesc Câmpeni, Dragomir Morcan, a scris, pe contul său de Facebook, în 2 august 2018, că instituția spitalicească are un medic nou, originar din Camerun.

”Începând de azi, și-a început activitatea la Spitalul Orășenesc Câmpeni, domnul Dr. Mboh Charles, medic specialist neurolog. Îi mulțumim!”, a scris Dragomir Morcan.

Tot el, la sfârșitul lunii mai, anunțase că dr. Mboh Charles va profesa la spitalul din Câmpeni, la care e așteptată și soția lui.

”În curând va veni la Spitalul Orășenesc Câmpeni Dl. Dr. Mboh, absolvent al Facultății de Medicină Cluj Napoca, specialitatea Neurologie, țara de origine Camerun, și de asemenea va veni în toamnă soția d-lui. doctor, originară din Cluj, medic în specialitatea Pediatrie. Le mulțumim că au ales să vină la Spitalul Orășenesc Câmpeni”, a scris Dragomir Morcan.

Acest articol a fost citit de 404 ori

Un medic neurolog originar din Camerun va trata pacienții din Munții Apuseni
Apreciază acest articol

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.