Rămâi conectat

Știrea ta

Un panou cu numele comunei Poiana Vadului „doarme” liniștit pe iarbă de 2 ani de zile, în așteptarea unui „expert” care să-l monteze

Publicat

în

Un cititor al campeniinfo.ro a trimis ne-a trimis o fotografie în care poate fi observat un panou „nou-nouț”, destinat comunei Poiana Vadului, care din păcate stă nefolosit de peste doi ani de zile, pentru că Primăria nu a găsit, chipurile, un „expert” care să-l monteze exact în locul în care este limita comunei.

„Panou cu numele comunei, cumpărat de circa 2 ani de Primăria Poiana Vadului, zace în paragină iar primarul, de 5 ani de când este edilul comunei, încă nici acum nu cunoaște limitele comunei deși este băștinaș al comunei. Așa se aruncă banii din bugetul local. El spune că nu știe unde să monteze indicatorul.

Culmea culmilor, vrea sa aducă un „expert” care să facă asta. Păi domnule primar, montează-l în locul celui vechi. Care este problema? Ți acest indicator aruncat lângă gard până ajunge într-o stare degradabila?”, au fost cuvintele cetățeanului deranjat de această situație, care ar dori o soluție eficientă.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Știrea ta

Fosă septică deversată direct pe marginea DN 75, la intrarea în orașul Câmpeni

Publicat

în

Atmosfera neplăcută la intrarea în orașul Câmpeni, pe DN75, unde o fosă septică este deversată direct pe marginea drumului.

Un cititor al campeniinfo.ro a trimis pe adresa redacției un videoclip postat pe rețelele de socializare, în care este prezentată situația de-a dreptul deplorabilă, atât pentru cetățeni, cât și pentru turiști.

Mai mult, vis-a-vis de locul în care se petrece „dezastrul ecologic” este amenajat un loc de picnic, unde turiștii ar trebui să se relaxeze și eventual să mănânce, o activitate greu de realizat în condițiile mirosului neplăcut.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știrea ta

Pericol public la volan, pe DN 75 între Câmpeni și Bistra

Publicat

în

Imagini cu un șofer teribilist, pe DN 75, între Câmpeni și Bistra au apărut astăzi, 28 martie 2022, în mediul online.

Așa cum se poate observa și în imaginile imortalizate de către un șofer martor la acel eveniment, conducătorul autovehiculului s-a angajat în mai multe manevre periculoase pentru restul participanților la trafic.

Mai mult, într-un anumit moment, acesta a ieșit din decor cu autoturismul său, fiind foarte aproape de a provoca un accident grav.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știrea ta

De râsul lumii… DN 75, proaspăt asfaltat și inaugurat cu surle și trâmbițe de autorități, frezat în mai multe locuri pentru a fi reparat

Publicat

în

Drumul Național 75, proaspăt asfaltat și inaugurat cu surle și trâmbițe, acum două săptămâni, de prefectul de Alba, directorul general al DRDP Cluj și mai mulți primari peneliști din Apuseni, este frezat, în mai multe locuri, pentru a fi reparat, după ce în cursul acestei săptămâni au fost semnalate mai multe probleme la suprafața carosabilă.

Un cititor al campeniinfo.ro a atras atenția asupra modului în care au fost executate lucrările de turnare a covorului asfaltic, între Bistra și Sălciua, spunând că la două săptămâni de la turnarea acestuia au apărut deja mai  ulte găuri pe suprafața de rulare.

Același cititor fidel, ne-a trimis astăzi imagini de la fața locului unde firma care se ocupa de asfaltare, a început să frezeze zonele cu probleme pentru a fi remediate. Inițiativa este lăudabilă, însă întrebarea care se pune este de ce nu au fost făcute lucrările ca la carte de la început.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni