campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Societate » Câmpănari » Un tânăr originar din Câmpeni este cel mai bun elev al Colegiului Militar din Alba Iulia. A fost avansat în gradul de caporal

Un tânăr originar din Câmpeni este cel mai bun elev al Colegiului Militar din Alba Iulia. A fost avansat în gradul de caporal

Publicat în 02.02.2017 la ora 14:48

Bodea Nicolae-Alexandru din clasa a X-a C a fost  avansat, astăzi, la gradul de elev caporal pentru rezulatele de excepţie şi responsabilitatea de care dă dovadă.

Tot astăzi, a fost premiat şi felicitat de către domnul comandant, colonel Marcel Domşa şi doamna director adjunct, profesor Dorina Trifon.

Este un elev model  pentru toţi ceilalţi colegi. A venit în Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” cu o cultură generală bine fundamentată, cu tehnici riguroase de învăţare şi cu dorinţa de a-şi depăşi limitele, clasându-se la sfârşitul anului şcolar trecut, pe primul loc în colegiu, cu media 9,90.

În acest semestru a reuşit performanţa obţinerii mediei 10, dând dovadă de rigoare, responsabilitate, exigenţă, ambiţie şi perseverenţă, dornic să-şi depăşească limitele, însetat de cunoaştere şi deschis permanent spre orizonturile nemărginite.

Toate aceste aspecte sunt clădite pe o riguroasă educaţie primită de acasă (Alexandu este din Câmpeni, judeţul Alba, absolvent al Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu” Câmpeni), pe valori morale pe care le cunoaşte şi le respectă.

Deşi atât de complex, afişează permanent o atitudine serioasă, sobră uneori. Este un bun coleg, apreciat de toţi ceilalţi şi dornic să participe la cât mai multe activităţi, fie ştiinţifice, este membru al centrului de excelenţă la matematică, dar şi sportive. Are o gândire logică, matură, plină de substanţă. Ne mândrim cu el! Aşa îl recomandă doamna profesoară Simona Mureşan, diriginta clasei.

Daniela Filimon

Acest articol a fost citit de 5054 ori

Un tânăr originar din Câmpeni este cel mai bun elev al Colegiului Militar din Alba Iulia. A fost avansat în gradul de caporal
4.3 (86.67%) 6 votes

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.