campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Vânător din Bistra, bănuit că a împuşcat ilegal un cerb carpatin, reținut de polițiști

Vânător din Bistra, bănuit că a împuşcat ilegal un cerb carpatin, reținut de polițiști

Publicat în 13.11.2015 la ora 14:38

cerb-carpatinPotrivit IPJ Alba, „joi, 12 noiembrie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din IPJ Alba, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Criminalistic şi de cei ai Postului de Poliţiei Bistra, au reușit documentarea activităţii infracționale a unui bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Bistra, bănuit de comiterea unei infracţiuni de braconaj cinegetic.

În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că în perioada 03-07.10.2015, M.I.A., deţinător legal de armă de vânătoare, s-a deplasat pe fondul cinegetic nr. 9 denumit „LUPŞA” şi a împuşcat un cerb carpatin, fără a avea autorizaţie de vânătoare.

Faţă de M.I.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de braconaj cinegetic şi uz de armă, fără drept. Acesta a fost reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 13 noiembrie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Totodată, poliţiştii au ridicat, în vederea confiscării, arma de vânătoare deţinută de bărbat precum şi un dispozitiv de observare a vânatului pe timp de noapte.”

Facebook 

Acest articol a fost citit de 254 ori

Vânător din Bistra, bănuit că a împuşcat ilegal un cerb carpatin, reținut de polițiști
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.