campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » Victor Negrescu, europarlamentar PSD, a cerut în Parlamentul European alocarea a mai multe fonduri pentru Munţii Apuseni

Victor Negrescu, europarlamentar PSD, a cerut în Parlamentul European alocarea a mai multe fonduri pentru Munţii Apuseni

Publicat în 13.05.2016 la ora 8:49

Ioan-Dirzu_Victor-NegrescuEuroparlamentarul PSD Victor Negrescu a atras atenţia, în plenul Parlamentului European reunit la Strasbourg, asupra potenţialului socio-economic al zonei Munţilor Apuseni şi a cerut mai multe fonduri pentru dezvoltarea regiunii şi asigurarea unui trai mai bun al locuitorilor.

„Zonele montane din Europa trebuie protejate și sprijinite în dezvoltarea lor. În consecință, trebuie să beneficieze de programe dedicate, iar inițiativele locale menite să ajute populația din aceste zone trebuie integrate într-o strategie coerentă și consistentă la nivel european.

Personal am trăit în zonele montane din România, mai exact în Transilvania. Pot astfel să vă dau exemplul zonei Munților Apuseni, o regiune extrem de frumoasă, cu un potențial încă nefructificat, cu peste jumătate de milion de locuitori.

Prioritățile acestei zone sunt valabile pentru toate zonele montane: dezvoltarea infrastructurii, accesul la educație și sănătate, locuri de muncă sau atragerea de investiții.

Comunitățile din zonele montane europene reprezintă o tradiție pentru țările noastre și merită să fie tratate cu respect și sprijinite pentru ca viețile cetățenilor de acolo să nu difere de cele ale celorlalți cetățeni europeni.

În acest sens politica de coeziune joacă un rol important. Acest mecanism permite reducerea decalajelor și trebuie întărit pentru a deveni mai accesibil și pentru a avea un impact mai mare”, a subliniat europarlamentarul Victor Negrescu în plenul Parlamentului European reunit la Strasbourg.

Biroul de Presa PSD

Acest articol a fost citit de 77 ori

Victor Negrescu, europarlamentar PSD, a cerut în Parlamentul European alocarea a mai multe fonduri pentru Munţii Apuseni
5 (100%) 2 vote[s]

Comentarii

Comentarii

Un Comentariu la Victor Negrescu, europarlamentar PSD, a cerut în Parlamentul European alocarea a mai multe fonduri pentru Munţii Apuseni

  1. ela Răspunde

    13.05.2016 la 10:32

    Acum in campanie si au amintit de traiul motilor dar pana acum unde a ti fost??? D-le DEPUTAT Darzu Ion????? Acum veniti sa cereti voturi pt ce sa va votam cand nu a ti facut nimic cu Negrescu la Brasov de unde e nu in Tara Motilor!!! Acum 4 ani nu lipsea Mihaela Mih acum unde a ti lasato…va este rusine cu ea de cand a ajuns la DNA ….oameni fara valoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.