campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Ziua Europei a fost marcată de preșcolarii din Câmpeni la biblioteca orășenească

Ziua Europei a fost marcată de preșcolarii din Câmpeni la biblioteca orășenească

Publicat în 09.05.2017 la ora 22:28

Ziua de 9 mai, care are o semnificație istorică multiplă pentru români, a fost sărbătorită de Biblioteca „Avram Iancu” Câmpeni și Grădinița cu Program Prelungit „Piticot” din localitate printru-un parteneriat educațional, denumit generic „Ziua Europei”.

Sub îndrumarea educatoarelor Rodica Paven, Liliana Cenușă, Adriana Dușa și a bibliotecarilor din cadrul instituției, micuții au fost informați despre această zi, au realizat colaje și au confecționat stegulețe.

„Întâlnirea a fost una frumoasă și prietenoasă, pentru că acesta a fost scopul nostru, să transmitem cunoștințe despre această importantă zi, pe înțelesul micuților. Participarea la acest proiect este de folos ambilor parteneri, pentru inițierea unor proiecte viitoare cu alte instituțiile de învățământ. Vă felicit micuților, cât și pe doamnele educatoare pentru modul în care ați marcat evenimentul.” a declarat doamna Daniela Nicula, responsabil la Biblioteca Orășenească „Avram Iancu” din Câmpeni.

Ovidiu CULDA

Facebook 

Acest articol a fost citit de 191 ori

Ziua Europei a fost marcată de preșcolarii din Câmpeni la biblioteca orășenească
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.