campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Ziua Națională a României sărbătorită, în avans, de elevii și profesorii de la Liceul Tehnologic Silvic din Câmpeni

Ziua Națională a României sărbătorită, în avans, de elevii și profesorii de la Liceul Tehnologic Silvic din Câmpeni

Publicat în 30.11.2016 la ora 9:30

Înziua-nationala-a-romaniei-liceul-silvic-campeni-2016 zilele de 28 și 29 noiembrie 2016, la Liceul Tehnologic Silvic din Câmpeni s-a desfășurat proiectul educațional „1 Decembrie – Ziua tuturor românilor”, dedicat zilei cu cea mai mare însemnătate în istoria noastră și care renaște trăiri intense în sufletul românilor an de an.

Cadrele didactice implicate în acest proiect – profesorii Claudiu Bendea, Amalia Miheț, Rodica Avram, Narcisa Potinteu, Alina Neaga și directorul Maria Olga Cătană – au pornit de la premisa că educația patriotică a tinerei generații este o latură importantă a educației, mai ales în zilele noastre când valorile nu mai au mare preț în societate.

Pentru a marca importanța Zilei Naționale a României, cadrele didactice împreună cu elevii au pregătit numeroase activități, tocmai pentru a scoate în evidență măreția evenimentului, care se apropie cu pași mari de centenar. Astfel, elevii au pregătit un spectacol artistic presărat de mult patriotism, cântecele naționale răsunând cu fast în inima Țării Moților. Au simțit românește la unison profesori și elevi, deopotrivă, la frumoasele poezii recitate de glasurile cristaline ale elevilor, presărate cu un duios glas de tulnic, activitățile continuând la nivel de școală cu o sesiune de referate prezentate de elevi.

„Importanța zilei s-a resimțit prin emoția și trăirea pe care elevii au manifestat-o pe tot parcursul desfășurării activităților, cărora le mulțumim pentru deplina implicare și devotamentul de care au dat dovadă în pregătirea evenimentului.” au transmis la final cadrele didactice implicate în derularea acestui proiect.

Ovidiu CULDA

Acest articol a fost citit de 38 ori

Ziua Națională a României sărbătorită, în avans, de elevii și profesorii de la Liceul Tehnologic Silvic din Câmpeni
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.