Rămâi conectat

Știri din zonă

Duminică, 6 august 2017, o nouă ediţie a Zilei oraşului Baia de Arieş

Publicat

în

După o pauză de un an, Primăria şi Consiliul Local Baia de Arieş organizează o nouă zi a oraşului, care se va desfăşura duminică, 6 august, începând cu ora 12.00.

Evenimentul va debuta cu un cuvânt de deschidere rostit de primarul Traian Pandor, depuneri de coroane la Monumentul Eroilor şi un Te Deum oficiat de un sobor de preoţi, iar apoi va continua cu un program de cântece, dansuri populare, dansuri de societate şi de majorete susţinut de elevii Liceului „Dr. Lazăr Chirilă” Baia de Arieş. Începând cu ora 15.00 se vor premia cuplurile din localitate care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, moment care va fi urmat de o lansare de carte a lui Cornel Oprea Băiaşanu şi de un spectacol folcloric susţinut de ansamblurile „Ambient”, „Augustin Bena”, Traian şi Valeria Ilea, Angela Rusu. Seara este dedicată tineretului, care va avea parte de un spectacol de muzică uşoară cu Xoxo şi Sandra, iar la final cerul de deasupra oraşului se va lumina de un impresionant foc de artificii pregătit de organizatori.

Ovidiu CULDA


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Știri din zonă

Prezența unui urs semnalată în seara zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, în localitatea Muncelu (Baia de Arieș). A fost emis mesaj RO-Alert locuitorilor din zonă

Publicat

în

Prezența unui urs a fost semnalată în seara zilei de sâmbătă, 19 mai 2024, în localitatea Muncelu, aparținând de orașul Baia de Arieș. ISU Alba informează că a fost emis mesaj de avertizare prin RO-Alert, locuitorilor din zonă.

„A fost semnalată prezența unui urs în satul Muncelul, oraș Baia de Arieș. S-a emis mesaj RO-ALERT locuitorilor din zonă”, a transmis ISU Alba.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Un bărbat de 82 de ani a ajuns la spital, după ce a fost accidentat de un autoturism, pe o trecere de pitoni din Sălciua

Publicat

în

Marți, 14 mai 2024, în jurul orei 11.30, un tânăr de 21 de ani, din Baia de Arieș, în timp ce conducea un autoturism pe DN 75, pe raza localității Sălciua de Jos, a surprins și accidentat un bărbat de 82 de ani, din comuna Sălciua, care era angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Intervenție a pompierilor militari din Câmpeni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din Valea Arăzii, comuna Horea

Publicat

în

Pompierii militari din Câmpeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Valea Arăzii, comuna Horea.

„Secția de pompieri Câmpeni intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu în comuna Horea, satul Valea Arăzii. Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un incendiu izbucnit la o locuință. Forțe alocate: 1 x ASAS și 1 x EPA”, a transmis ISU Alba.

UPDATE: „Echipajele au ajuns la locul producerii incendiului. Incendiul este lichidat, a ars generalizat o locuință de aproximativ 7 mp. În urma incendiului, un copil, de sex feminin, în varsta de aproximativ 2 ani a necesitat îngrijiri medicale, prezetând arsura de gr. I la nivelul feței (suprafața arsă de aprox 2-3 cm). Totodată, a fost asistată medical și mama minorei, în vârstă de aprox. 26 ani, care a suferit o plagă tăiată la nivelul membrului superior stang. Ambele persoane sunt transportate de echipajul SMURD la CPU Câmpeni”, a mai transmis ISU Alba.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni