campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » Corneliu Olar, deputat PNL: „PSD a devenit Partidul în care slugile lui Dragnea au fugit în Serbia și Madagascar”

Corneliu Olar, deputat PNL: „PSD a devenit Partidul în care slugile lui Dragnea au fugit în Serbia și Madagascar”

Publicat în 13.01.2018 la ora 19:10

În Parlamentul României m-am dus îmbrăcat în costum popular și cu un tulnic moțesc ca să reamintesc în mod simbolic președinților Dragnea și Tăriceanu să nu uite că sunt și ei români.

Ca moț din Apuseni, am crezut și încă mai cred că măcar acum în anul Centenarului vom regăsi inclusiv în cadrul clasei politice unitatea de neam și de interes național. Dacă nici acum nu de deșteptăm așa cum tot cântăm în imnul național, atunci când altădată? Când vom ajunge o țară pustie, cu pâmântul și toate resursele economice vândute străinilor?

Trăim o realitate dureroasă! Milioane de români au fost nevoiți să plece din țară ca să-și găsească de muncă în timp ce mulți politicieni cu putere de decizie trăiesc într-o lume paralelă cu problemele țării. Cel mai mare partid din țară, PSD a devenit Partidul în care slugile lui Dragnea au fugit în Serbia și Madagascar. România a ajuns să fie condusă de politicieni care au făcut carieră politică pe spinarea unora dintre cele mai sărace județe din țară, Teleorman, Covasna și Harghita.

De mai bine de un an de zile România este guvernată de cel mai incompetent guvern din ultimii 100 de ani. Am ajuns în fundul unei prăpastii politice și sociale din care se poate ieși doar cu implicare unită și hotărâtă a oamenilor competenți care își iubesc cu adevărat țara.

În deznădejde putem regăsi speranța. Dezvoltarea spectaculasă a localităților conduse de primari vrednici, dezvoltarea unităților economice conduse de manageri profesioniști, dezvoltarea industriei constructoare de automobile și a sectorului IT sunt câteva exemple care demonstrează că România are resurse umane și economice. România se dezvoltă și are oameni competenți cu soluții fezabile.

Acum, la început de an al aniversării Centenarului, eu cred cu tărie în faptul că România are viitor! Punem umăr doi cu doi. Și-o mai fi și cum vrem noi așa cum spune un vechi cântec ardelenesc din vremea Marii Uniri de la 1918. Doamne ajută!

Corneliu Olar,
deputat de Alba

Acest articol a fost citit de 737 ori

Corneliu Olar, deputat PNL: „PSD a devenit Partidul în care slugile lui Dragnea au fugit în Serbia și Madagascar”
1 (20%) 4 votes

Comentarii

Comentarii

2 Comentarii la Corneliu Olar, deputat PNL: „PSD a devenit Partidul în care slugile lui Dragnea au fugit în Serbia și Madagascar”

 1. un roman adevarat nu un infractor aparat de securitate Răspunde

  13.01.2018 la 19:25

  Sa le luam pe rand domn’ deputat (iti spun asa cu toate ca nu ai castigat pe merit mandatul).

  1. Slugile de care vorbesti nu sunt ale lui Dragnea ci sunt securistii lui Ponta si oricum cei fugiti in Serbia si Madagascar nu mai sunt membrii PSD, deci inainte de a mai scrie tampenii scriitorul pe care-l platesti (tu nu esti in stare) spune-i sa se documenteze.
  2. Sunt curios unde o sa iei tu calea pribegiei cand partidul tau (vanzator de neam si tara) nu o sa mai aiba prootectia noii securitati. Probabil in prin CHILE, cat mai aproape de Polul Sud, ca Hitler!
  3. Deci sa intelegem ca BOC este un primar vrednic? Ma faci sa rad… Este un escroc care de mult trebuia sa fie pe mana justitiei, asemeni infractorului cu mustatza de la Alba Iulia. Astia doi au ciordit de zeci de ori mai mult decat cei de care spui ca au fugit in Serbia si Madagascar.
  4. Si inca un sfat… daca o sa mai fi in libertate de CENTENAR te rugam frumos, din respect pentru inaintasii care s-au jertfit pentru Romania Mare, sa nu mergi la Alba Iulia TU care faci afaceri cu lemn DOAR cu AUSTRIECII care ne-au asuprit secole la rand.

 2. Pedelist Răspunde

  14.01.2018 la 15:24

  Olar=un nerusinat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.