campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Din data de 1 noiembrie 2017, medicul primar pneumolog Ionel Circo s-a alăturat colectivului de la Spitalul de Boli Cronice din Câmpeni

Din data de 1 noiembrie 2017, medicul primar pneumolog Ionel Circo s-a alăturat colectivului de la Spitalul de Boli Cronice din Câmpeni

Publicat în 05.11.2017 la ora 17:17

În urma discuţiilor avute cu economistul Constantin Bar – managerul Spitalului de Boli Cronice Câmpeni – echipa medicală a acestei unităţi din „Capitala Ţării Moţilor” se va mări de la începutul lunii viitoare cu încă un specialist: Ionel Circo, medic primar pneumolog.

Conform informaţiilor oferite de manager, medicul Circo va oferi servicii de pneumologie la Spitalul de Boli Cronice Câmpeni, având aproape 40 de ani de experienţă în medicină, după ce a absolvit Institutul de Medicină şi Farmacie Cluj-Napoca.

În cariera sa de medic, acesta s-a perfecţionat cu studii postuniversitare la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, studii postuniversitare cu specializări în pneumologie, studii universitare de masterat la Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, fiind autor al unor lucrări ştiinţifice în domeniul bolilor pulmonare.

De-a lungul timpului, Ionel Circo a fost doctor de medicină generală, medic specialist, iar din 1992 este medic primar, muncind o perioadă foarte lungă de timp la Sanatoriul de Pneumoftiziologie Brad, unde a îndeplinit mai multe funcţii: medic-director, director medical, director general şi manager.

Din 1 noiembrie, acesta lucrează la Spitalul de Boli Cronice Câmpeni, această unitate fiind împărţită pe două secţii, în care funcţionează 3 specialităţi – neurologie, medicină internă şi pneumologie – cu 87 de paturi grupate astfel: 30 de paturi în Secţia Boli Cronice; 55 de paturi în Secţia Pneumologie – TBC, din care 25 paturi pentru TBC; două paturi pentru spitalizarea de zi.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 315 ori

Din data de 1 noiembrie 2017, medicul primar pneumolog Ionel Circo s-a alăturat colectivului de la Spitalul de Boli Cronice din Câmpeni
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.