campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Doi bărbați din județul Bihor sunt cercetați de polițiștii din Horea, după ce au sustras mai multe bunuri dintr-o cabană situată în zona Ursoaia

Doi bărbați din județul Bihor sunt cercetați de polițiștii din Horea, după ce au sustras mai multe bunuri dintr-o cabană situată în zona Ursoaia

Publicat în 08.05.2019 la ora 11:05

Ieri, 7 mai 2019, polițiștii Postului de Poliție Horea au fost sesizați de către proprietarul unei cabane din zona Ursoaia, comuna Horea, cu privire la faptul că i-au fost furate soba, hornul și 4 leduri de iluminat, bunuri a căror valoare a fost estimată de reclamant la 1.200 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit să identifice doi bărbați, de 41 și 22 de ani, ambii din comuna Budureasa, județul Bihor, ca persoane bănuite de comiterea furtului.

Cei doi ar fi pătruns, prin efracție, în cabană și au sustras bunurile pe care le-au transportat la o tabără improvizată, amplasată nu departe de cabană. Polițiștii au găsit soba instalată într-una din încăperile taberei.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit păgubitului, iar față de cei doi bărbați bănuiți de săvârșirea faptei a fost întocmit dosar penal, pentru furt calificat.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 353 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.