campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Elevii Colegiului Național „Avram Iancu” din Câmpeni au răspuns APELULUI UMANITAR pentru ajutorarea familiei a cărei locuință a fost distrusă de un incendiu

Elevii Colegiului Național „Avram Iancu” din Câmpeni au răspuns APELULUI UMANITAR pentru ajutorarea familiei a cărei locuință a fost distrusă de un incendiu

Publicat în 16.04.2019 la ora 22:37

Săptămâna trecută, o tragedie s-a abătut asupra unei familii din oraşul Câmpeni, care a rămas fără un acoperiş deasupra cu puțin timp înaintea sărbătorilor de Paşti. Familia este compusă din 13 persoane, din care 11 sunt surdo-muţi. În sprijinul familiei a fost lansat un apel umanitar, care, nu a rămas fără răspuns.

Astăzi, un grup de copii de la Colegiul Național „Avram Iancu” din Câmpeni, la inițiativa doamnei directoare Narița Natalia, au poposit în sânul familiei Bota, pentru a da o mână de ajutor.

„Elevii de la Colegiul Național „Avram Iancu” din Câmpeni au dat astăzi o mână de ajutor familiei Bota din orașul Câmpeni, careia i-a ars casa. Felicit inițiativa doamnei directoare Narița Natalia și implicarea în această acțiune umanitară a domnului profesor Achimeț Nicolae”, a scris primarul Ioan Călin Andreș, pe pagina sa de Facebook.

Incendiul s-a podus în seara zilei de joi, 11 aprilie 2019, iar focul a cuprins două anexe gospodăreşti (magazie şi la peretele unei bucătării de vară) şi acoperişul locuinţei. Pompierii au intervenit pentru lichidarea focului, iar în jurul orei 24,00 au anunţat că l-au localizat şi izolat, nemaifiind pericol de extindere. Nu au fost înregistrate victime, dar casa familiei nu mai poate fi locuită datorită distrugerilor produse de foc.

Persoanele care doresc să ajute familia greu încercată pot face donații în contul IBAN Lei RO82RZBR0000060019860831, titular Mirela Bota sau pot suna la numărul de telefon 0744181805.

Acest articol a fost citit de 533 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.