campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Ilie Avram, fostul primar PNL din comuna Poiana Vadului, a pierdut prima etapă a procesului cu ANI

Ilie Avram, fostul primar PNL din comuna Poiana Vadului, a pierdut prima etapă a procesului cu ANI

Publicat în 26.11.2017 la ora 22:55

Fostul primar al comunei Poiana Vadului, Ilie Avram (PNL), a pierdut prima etapă a procesului de conflict de interese cu Agenția Națională de Integritate. Curtea de Apel Alba Iulia a respins în 24 octombrie 2017 acțiunea fostului primar și a decis să mențină raportul ANI din octombrie 2016.

Ilie Avram, în prezent consilier local, a fost identificat în stare de conflict de interese administrativ pentru că, în perioada exercitării mandatului de primar, a încheiat și semnat un act adițional privind prelungirea contractului de închiriere și a actului adițional încheiat între Consiliul Local Poiana Vadului și Asociația Crescătorilor de Taurine Poiana Vadului, asociație în cadrul căreia soția acestuia deține funcția de secretar în cadrul comitetului de conducere.

”Respinge ca nefondată acţiunea în contencios administrativ formulată de reclamantul Avram Ilie așa cum a fost precizată în contradictoriu cu pârâta Agenția Națională de Integritate. Respinge cererea reclamantului privind obligarea pârâtei la plata cheltuielilor de judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Recursul și motivele de recurs se depun la Curtea de Apel Alba Iulia, sub sancţiunea nulităţii”, se afirmă în dispozitivul deciziei de la instanța de judecată.

Consilierul local a contestat hotărârea Curții de Apel, iar dosarul urmează să ajungă la Înalta Curte de Casație și Justiție. În cazul în care va pierde procesul, Ilie Avram nu va mai putea ocupa timp de 3 ani o funcție publică. Alesul local a mai avut un proces cu ANI, care l-ar fi găsit în incompatibilitate întrucât a deținut simultan funcțiile de primar şi membru în consiliul de administrație al școlii gimnaziale din comună, pe care, însă, l-a câștigat definitiv.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 452 ori

Ilie Avram, fostul primar PNL din comuna Poiana Vadului, a pierdut prima etapă a procesului cu ANI
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.