campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » În acest an, Festivalului-Concurs „Sus, sus, sus, la moți, la munte” de la Câmpeni va ave loc în zilele de 18 și 19 iulie

În acest an, Festivalului-Concurs „Sus, sus, sus, la moți, la munte” de la Câmpeni va ave loc în zilele de 18 și 19 iulie

Publicat în 25.03.2019 la ora 12:43

Festivalul-Concurs Național de Folclor „Sus, sus, sus, la moți, la munte” va avea loc în perioada 18 – 19 iulie 2019 la Câmpeni.

În această perioadă vor fi organizate prezentări de produse gastronomice tradiţionale, parada portului popular, concurs de interpretare a cântecului popular românesc, spectacole folclorice susţinute de ansambluri artistice și alte activități pentru copii și tineri.

Scopul proiectului cultural „Sus, sus, sus, la moți, la munte” este acela de promovare, conservare și valorificare a Patrimoniului Cultural Național material și imaterial, sprijinirea debutului artistic și oferirea unei educații culturale și artistice tinerilor.

Organizatorii Festivalului-Concurs Național de Folclor „Sus, sus, sus, la moți, la munte” sunt Primăria și Consiliul Local Câmpeni, Casa de Cultură „Avram Iancu” Câmpeni, Consiliul Județean Alba prin Centrul de Cultură „Augustin Bena”.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 1037 ori

Apreciază acest articol

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.