campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » „Moș Crăciun există! El se găsește aproape de noi și ajută cu dărnicie!” – lucrul acesta îl spun elevii clasei a șasea de la Școala Gimnazială Câmpeni

„Moș Crăciun există! El se găsește aproape de noi și ajută cu dărnicie!” – lucrul acesta îl spun elevii clasei a șasea de la Școala Gimnazială Câmpeni

Publicat în 22.12.2019 la ora 21:22

Vreme de câteva săptămâni aceștia au confecționat decorațiuni de Crăciun din vânzarea cărora intenționau să-și achiziționeze un videoproiector pentru sala de clasă.

A fost o muncă în echipă: au învățat să colaboreze, să ceară păreri, să accepte ajutor, să-și folosească imaginația pentru a putea realiza lucruri frumoase. Au muncit susținut și din mâinile lor mici, animate de inimi mari, au ieșit minuni. Și aceste minuni au atins alte inimi… Așa se face că au primit o veste neașteptată: visul lor de a-și achiziționa videoproiectorul s-a împlinit!

Moșul a lucrat printr-un fiu al orașului, fost elev al Școlii Gimnaziale Câmpeni care a fost impresionat de mobilizarea copiilor și s-a decis să le facă o surpriză!

Surpriza vine de la distanță și dovedește faptul că depărtarea nu șterge din suflet dragostea de locurile natale, sentimentul apartenenței la o comunitate! Astfel, acest om cu suflet mare a dăruit întreaga sumă necesară pentru a îndeplini visul unor copii care acum se bucură că Moșul le-a făcut un cadou! Moș Crăciun există! El lucrează prin oameni și pentru oameni! „Moș Crăciun, îți mulțumim și dorim să fii răsplătit cu bine și bucurii pentru dărnicia ta!” au transmis elevii clasei a șasea de la Școala Gimnazială Câmpeni.

Ovidiu CULDA

Acest articol a fost citit de 253 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.