Rămâi conectat

Știri din zonă

Tragedie în comuna bihoreană Remetea: Un bărbat a fost ÎMPUȘCAT ÎN CAP, la o partidă de vânătoare neautorizată

Publicat

în

Un bărbat a fost împuşcat în cap, astăzi, la o partidă de vânătoare neautorizată, în zona comunei Remetea, a informat ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor, Ioana Lascău.

„Poliţiştii de la Poliţia municipiului Beiuş au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, prin numărul de urgenţe 112, că într-o pădure de pe raza localităţii bihorene Remetea a avut loc un accident de vânătoare în urma căruia un bărbat a fost împuşcat accidental. Un elicopter SMURD a fost trimis în zonă, care l-a transportat la Spitalul Judeţean din Oradea”, a declarat vineri, pentru AGERPRES, Ioana Lascău.

Reprezentantul IPJ Bihor a mai menţionat că la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Beiuş şi cei ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Bihor, care efectuează cercetări cu privire la circumstanţele producerii acestui incident.

Un bărbat de 46 de ani din satul Meziad, comuna Remetea, a fost împușcat accidental în frunte de către un coleg vânător, azi la orele amiezii, în timpul unei partide de vânătoare. Între Meziad și Remetea, au ajuns de urgență echipaje de la ambulanță, poliție și pompieri , fiind solicitată și intervenția elicopterului SMURD. Timp de o oră i s-au oferit îngrijiri de urgență la fața locului, după care a fost transportat la Spitalul Județean din Oradea. Medicii s-au arătat rezervați în ceea ce privesc șansele de supraviețuire.

UPDATE 1: Pacientul a ajuns în stare critică la Unitatea de primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic judeţean Oradea de unde, după investigaţiile de specialitate, a fost dus imediat în sala de operaţie.

„Pacientul a ajuns în comă, în stare critică. Prezintă o plagă împuşcată craniană frontală, traumatism cranio cerebral sever. A intrat în operaţie la Secţia de Neurochirurgie”, a declarat pentru eBIHOREANUL purtătorul de cuvânt al UPU Bihor, dr. Alexandru Mateoc.

UPDATE 2: „În urma primelor cercetări efectuate la faţa locului de poliţiştii Secţiei 2 de Poliţie Rurală Beiuş împreună cu poliţiştii Serviciului Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor s-a constatat că evenimentul s-a produs pe un fond de vânătoare pe care se desfăşura o partidă de vânătoare neautorizată, în cadrul căreia un bărbat de 46 de ani, din localitatea Meziad, judeţul Bihor, ar fi fost împuşcat accidental, în zona capului, de un bărbat de 40 de ani, din comuna Remetea, judeţul Bihor. Cei doi bărbaţi erau deţinători legali de arme de vânătoare”, se spune în comunicatul transmis de IPJ Bihor.

În document se mai arată că cercetările în cauză sunt continuate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş. Ancheta vizează acuzaţii de vătămare corporală din culpă, uz de armă şi braconaj, deocamdată fără suspecţi în cauză.

„Urmează ca, în cadrul anchetei, să fie documentate toate aspectele cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul si cele in care a fost organizată partida de vânătoare”, se mai precizează în comunicat.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Știri din zonă

Un bărbat de 82 de ani a ajuns la spital, după ce a fost accidentat de un autoturism, pe o trecere de pitoni din Sălciua

Publicat

în

Marți, 14 mai 2024, în jurul orei 11.30, un tânăr de 21 de ani, din Baia de Arieș, în timp ce conducea un autoturism pe DN 75, pe raza localității Sălciua de Jos, a surprins și accidentat un bărbat de 82 de ani, din comuna Sălciua, care era angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Intervenție a pompierilor militari din Câmpeni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din Valea Arăzii, comuna Horea

Publicat

în

Pompierii militari din Câmpeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Valea Arăzii, comuna Horea.

„Secția de pompieri Câmpeni intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu în comuna Horea, satul Valea Arăzii. Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un incendiu izbucnit la o locuință. Forțe alocate: 1 x ASAS și 1 x EPA”, a transmis ISU Alba.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Bărbat de 38 de ani din Horea cercetat de polițiști, după ce și-a agresat și amenințat soția și socrul

Publicat

în

Luni, 13 mai 2024, în jurul orei 23.50, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Horea au fost sesizați, de către un bărbat de 65 de ani, din comună, cu privire la faptul că soțul fiicei sale se manifestă agresiv.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a rezultat faptul că, în timp ce se aflau la locuința comună, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 38 de ani și-ar fi amenințat, cu acte de violență soția, iar ulterior, l-ar fi agresat fizic și amenințat, pe tatăl acesteia.

Pe numele bărbatului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile și au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și amenințare.

Cercetările sunt continuate.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni