Rămâi conectat

Știrea ta

Valea Bistrii plină de gunoaie, la podul din apropiera orașului Câmpeni

Publicat

în

Din păcate, unele cursuri mai mici din zona Munților Apuseni nu beneficiază de suficientă atenție din partea autorităților abilitate, iar această situație poate duce oricând la un blocaj care să provoace inundații, în caz de ploi abundente și viituri.

Un astfel de loc cu probleme este podul peste Valea Bistrii, de la ieșirea din Câmpeni, unde pârâul e colmatat de crengi, sticle de plastic și alte gunoaie, după cum demonstrează imaginile trimise pe adresa redacției, de un cititor din zonă.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Știrea ta

Un autoturism a derapat pe o porțiune plină de gheață de pe DN 75 și s-a izbit de gardul unui imobil din Bistra

Publicat

în

În cursul dimineții de sâmbătă, 16 decembrie 2023, un accident rutier a avut loc pe DN 75, la Bistra, mai multe persoane fiind rănite după ce mașina în care se aflau a derapat și a intrat într-un gard.

„Priviți ce naște indolența pe Valea Arieșului. Șanț ieșit pe drum, patinăm…

Ia uitați și o persoană care derapează din cauza gheții de pe drum, din dimineața aceasta, cu familia, ia uite și un copil rănit, ajunge la spital, din cauza indolenței celor de la DRDP Cluj.

Priviți aici ce se întâmplă. DRDP Cluj care trebuie să întrețină drumul. Gheață efectiv”, a transmis un martor.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știrea ta

Blestemul plasticului și al lipsei de educație creează un peisaj dezolant pe malul râului Arieș

Publicat

în

Profesorul universitar Irimie Popa, a realizat o filmare, chiar în ziua de 1 Decembrie 2023, Ziua Națională, în care a surprins peisajul extrem de trist al râului Arieș, plin de tone de deșeuri care plutesc la malul acestuia.

„Un peisaj de Ziua Națională, de pe râul Arieș. Iată tone și tone de resturi menajere, PET-uri, cârpe, bidoane, cauciucuri, recipienți de detergenți, recipienți de uleiuri.

Priviți ce face indolența, ce face jaful dus dincolo de limitele imaginabilului, pentru că asta s-a întâmplat în 30 de ani de după revoluție.

Am cultivat hoția, golănia și iată că pe Valea Arieșului hoții de lemn din mafia lemnului, care și-au pus primari, și-au numit consilii locale, și-au numit polițiști, și-au numit peste tot pe cine au vrut, cum au vrut.

Nu au făcut nimic pentru bunăstarea oamenilor. Mașini de gunoi care nu intră în toate satele din comunele din Munții Apuseni, nu putem discuta aici de selectarea gunoiului, nu putem discuta de absolut nimic în materie de mediu.

Din păcate, Munții Apuseni rămân o vacă de muls, o vacă de muls pentru băieții deștepți cărora, credeți-mă, nici că le pasă de ceea ce noi, iată, vedem acum și aici.

Suntem în anul 2023, un picior în anul 2024 și, din păcate, blestemul plasticului și al lipsei de educație creează un peisaj dezolant.

Aș fi vrut astăzi să spun „Mândru că sunt român”, îmi e rușină că sunt român, iată, cu ceea ce văd aici, în Țara Moților, pe Valea Arieșului”, a explicat profesorul Popa Irimie, prin intermediul paginii de socializare.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știrea ta

Strada Horea din Câmpeni aproape impracticabilă, după căderea primului strat de zăpadă mai consitent, din acestă iarnă

Publicat

în

Strada Horea din Câmpeni arată ca după război, după ce stratul consistent de zăpadă, căzut noaptea trecută, s-a transformat în mocirlă.

O cetățeancă a orașului Câmpeni a publicat pe pagina de socializare mai multe imagini în care prezintă starea deplorabilă în care se află strada Horea.

După cum se poate observa niciun utilaj nu a acționat pentru a curăța drumul și pentru a strânge zăpada la marginea acestuia.

„Nou obiectiv turistic! Strada Horea, Câmpeni, județul Alba! Aștept amatorii de poze!”, a comentat ironic autoarea postării.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni