campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Păstrăv înfășurat într-un elastic de bani, pescuit din râul Arieş

Păstrăv înfășurat într-un elastic de bani, pescuit din râul Arieş

Publicat în 20.06.2019 la ora 19:10

Un pescar amator aflat la pescuit pe râul Arieş din Apuseni a avut parte de surpriza vieții, în momentul în care a scos un peşte din apă.

Poluarea intensivă a răului Arieş afectează iremediabil fauna acvatică. Un pescar a scos din apă un peşte care era prins într-un elastic folosit la păstrarea banilor.

Cu alte cuvinte, peştele a intrat în elasticul aruncat în apă care a rămas prins în jurul acestuia. În timp, elasticul s-a strâns şi, efectiv, a intrat în corpul peştelui. Pescarul care a făcut descoperirea şocantă a postat fotografii cu peştele pe o reţea de socializare.

„Deci sincer nici nu ştiu ce să zic, am rămas pur şi simplu fără cuvinte”, a scris o pesoană, iar o alta a răspuns: „Pai ne gândim să facem ceva dar nu mai departe cei care locuiesc în preajma Arieşului aruncă tot în apă în loc să pună la tomberon ce aşteptări să avem! E strigator la cer!”.

„Da cred, dar suntem o mână de ei care suntem şocaţi de ce se întâmplă şi neputinciosi, nu putem face prea mult pt că nu interesează pur şi simplu pe nimeni!”, a scris un alt utilizator al reţelei.

Râul Arieş este poluat în fiecare an cu sute de tone de materiale din plastic. În fiecare primăvară, din Barajul de acumulare de la Mihoieşti (Câmpeni) sunt scoase cantităţi uriaşe de peturi din plastic şi alte deşeuri aruncate de locuitorii de pe valea superioară a râului. Ultima acţiune de ecologizare a barajului a avut loc în 14 iunie 2019.

sursa: adevarul.ro

Acest articol a fost citit de 1410 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.